HLT Introducere

Din anul 2000 până în prezent Andreas Korte a dezvoltat un nou sistem de echilibrare/vindecare energetică numit Terapia Holistică cu Lumină (HLT®). Această terapie combină efectele benefice ale Luminii, Culorilor, Sunetelor Vindecătoare şi a Esenţelor Vibraţionale. HLT acționează într-un mod pozitiv în procesele psihosomatice și în cazul anxietății, fricii, atacurilor de panică, depresiei, stresului, epuizării, colapsului, crește stima de sine, activează și accelerează procesele de auto- vindecare după o intervenție chirurgicală sau alte proceduri medicale (implanturi sau extracții dentare), ne detoxifică organismul (după radio, chimio terapie, raze X), ajută la tratarea dependențelor de substanțe chimice precum nicotina și alte substanțe recreative, susține sistemul nostru imunitar, este foarte utilă în perioada prenatală și postnatală, de asemenea, îmbunătățește pielea.

Există urmatoarele terapii HLT ®:

    Terapie Generală

    Terapie în cazul diferitelor dependenţe (fumatul)

    Terapie în cazul primului ajutor (după razboi, dezastre naturale-uragane, cutremure, tornade, radioactivitate, şoc, traumă, abuz sexual, frică, deznădejde

     Terapie în cazul chimioterapiei, radioterapiei, radiaţiilor (Cernobîl)

   Terapie preoperatorie

  Terapie după o intervenţie chirurgicală

    Terapie prenatală/postnatală

    Terapie pentru culturi agrare și animale

  Terapie pentru animale

  Terapie pentru alimente, băuturi și pentru diverse produse.

Spectrul vizibil

Tratamentul holistic cu lumină (HLT®) după metoda cu

Lumină, Culoare, Sunete şi Esenţe Vibraţionale transmise

 

LUMINA DĂ VIAŢĂ.
Corpul nostru nu doar primește lumină, totodată acesta produce lumină.
Cercetătorii au descoperit că celulele corpului nostru sunt stimulate şi comunică între ele cu ajutorul luminii sensibile.
În diviziunea celulei, nucleele dau radiație UV într-o anumită frecvență oscilatoare.
În celulele sănătoase radiația este destul de puternică, însă celulele afectate transmit mai puține quante de lumină. În concluzie: acestea din urmă nu mai pot comunica împreună așa cum trebuie.
Terapia Holistică cu Lumină (HLT)® poate ajuta această comunicare afectată dintre celule, refăcând-o prin stimularea cuantumul de lumină natural al corpului nostru.
În primul rând medicii sau ceilalți practicieni examinează îngrijorările pacientului și apoi determină în ce parte a corpului se află celulele a căror comunicare este afectată.
Medicul sau practicianul alternativ începe cu tratamentul HLT® pe zona afectată (K9) sau pe întregul corp.
Când celulele se divid acestea emit lumină, dar și absorb lumină.
Prin Tratamentul HLT® celulele slăbite sunt refăcute prin furnizarea luminii necesare.
Puterile de auto-vindecare sunt stimulate și simptomele sunt diminuate.
În funcție afecțiunile sau indispozițiile depistate la un pacient, sunt folosite diferite frecvențe de lumină, sunet, culoare și terapia cu esențe vibraţionale. Prin urmare vibrațiile de lumină diferă – identic cu cele din celulele noastre.
Datorită faptului ca Terapia HLT® sprijină procesele naturale ale corpului nostru, aceasta este versatilă și nu are efecte secundare.
Terapia HLT® lucrează în procesele psihosomatice, sprijină stima de sine, lucrează în mod pozitiv în cazul stresului, anxietății, depresiei, activează procesele de auto-vindecare după o intervenție chirurgicală, accelerează procesele de vindecare, poate ajuta la detoxificarea organismului, ajută în cazul dependențelor cum ar fi fumatul și îmbunătățește pielea.
Cu 1 până la 10 frecvențe diferite într-o sesiune de terapie, doctorii sau naturopații asigură faptul că celulelor le este furnizată lumina necesară.
Profită acum de donatorul de lumină vitală și determină ca celulele tale să vibreze cu Terapia cu Lumină HLT®.

Procedura

Aspectul esențial al lucrului cu diferite tipuri de esențe este de a activa procese de auto-vindecare prin emoțiile și prin gândurile noastre. Trebuie să învățăm să le utilizăm într-un mod mai conștient.

Spiritul formează materia. Toate procesele psihice vibrează pe o anumită frecvență energetică. Printre altele, boala poate fi considerată o informație  (eronată) în manifestare, care este percepută inconștient și exprimată prin boală. Aceste stări dizarmonice în primul rând apar în corpurile noastre subtile, invizibile; înainte ca ele să se facă vizibile în corpul fizic ca lipsă de armonie și boală.

Esențele create cu ajutorul vibrațiilor florilor, pietrelor, animalelor sau energiilor cosmice, pot completa informațiile lipsă, pot vindeca și elibera blocajele, care obstrucționează fluxul de energie în ființele umane. În primul rând, obiectivul principal este să se ajungă la o echilibrare naturală, astfel încât organismul mobilizează puterile proprii de auto-vindecare.

În plus, lumina, culorile, sunetele și esențele ajută la reechilibrarea organismului nostru și astfel  sporește frecvența noastră vibrațională. Cu ajutorul impulsurilor, oferite de esențe, subconștientul nostru se activează și inconștient tipare de comportament reprimate ies la iveală. Acest lucru ne permite să devenim conștienți de aceste tipare și să le eliberăm, pentru a ne vindeca pe noi înșine.

În funcție de tipul de energie al esențele: pietre, ciuperci, flori, orhidee, animale sau energii cosmice, acțiunea acestora privește diferite niveluri ale corpului fizic sau ale sistemului energetic uman. Aceste niveluri relevă o analogie cu fiecare locație sau cu habitatul biologic respectiv, în principal în raport cu suprafața Pământului.

Din acest motiv, utilizarea lor este dată într-o ordine strictă conform legilor naturale, astfel încât să putem dezvolta întregul spectru de efecte ale esențelor.

În primul rând unele expresii trebuie explicate pe scurt.

Fotografie Kirlian: Aggression Orchid/Orhideea Agresivitate

PHI Essences – Tratamentul holistic cu lumină, sunet, culoare şi esenţe vibraţionale transmise

Aura

În afara corpului fizic vizibil, pentru noi, mai există și alte planuri subtile ale corpului, denumite aura. În prezent există deja diverse proceduri tehnice, care ne permit să vedem aceste corpuri energetice subtile.

Chakra

Expresia Chakra provine din sanscrită și înseamnă ,,Roată”. Chakrele sunt centre de energie ale organismului, care în mod constant transformă și iau energia vieții din cosmos. Există șapte Chakre ale corpului nostru fizic şi deasupra acestora, sunt „Chakrele superioare”, care sunt situate deasupra capului nostru și chakre inferioare.

Secvența de utilizare:

  1. Esențele gemelor

Locația naturală: în interiorul Pământului

Efect: împământare, ele ne stabilizează pe noi cu pământul, echilibrează energiilor corpului și organelor.

Este foarte important să se înceapă întotdeauna cu esențele gemelor, deoarece acestea ne ajută să echilibrăm energiile corpului și să integrăm acțiunea altor esențe  “cu vibrație înaltă”. Ne putem  ridica energetic doar în măsura în care suntem, de asemenea, dispuși să ne ancorăm rădăcinile în sol.

  1. Esențele ciupercilor

Locația naturală: în sol sau în substanțe organice (miceliu), sau parțial deasupra solului (purtători de spori), adică grupul de ciuperci deschis în jos, care reflectă energia pământului.

Efect: împământare, detoxificare. Ele ajută pentru a putea integra esențele de flori și să acționăm până la nivel inconștient

  1. Esențele florale:

Locația naturală: De cele mai multe ori, floarea este situată deasupra solului și este în același timp legată printr-o tulpină sau un trunchi și rădăcini cu solul; în general, florile sunt deschise spre vârf și reflectă lumina Soarelui și a Universului.

Efect: echilibrează, în funcție de efectul florilor, atât nivelul emoțional, eteric și/sau nivelul astral.

  1. Esențele Orhideelor

Locația naturală: o mulțime de orhidee trăiesc în vârful copacilor (epifite):

Efect: nivelurile mentale și spirituale, Chakrele superioare, care sunt situate între 0,5 până la aproximativ 4 m deasupra capului (nivel de informații).

  1. Esența Delfin (şi alte esențe de mare și animale)

Locația naturală: Marea

Efect: în formă de undă, pe o distanță de 40 mp.

La nivel emoțional până la nivelul mental-spiritual.

Delfinul poate fi considerat ca ,,Joker” printre esențe. Această esență are întotdeauna un efect exact pe zona cea mai importantă pentru o persoană și prin urmare, este folosită în fiecare tratament.

  1. Esențele Cercurilor/ Formațiunilor apărute în lanurile de recolte

Locația naturală: modele de energie cosmică, care apar în câmpurile cu recolte.

Efect: gama largă de radiații la nivel mental şi spiritual. Conectează ființa umană cu conștiința ei cosmică originală. Vindecare la nivel cosmic. Acţionează asupra chakrelor superioare, corporale şi inferioare.