Cercurile/Formaṭiunile apărute în lanurile de recoltǎ

Cu o apariție regulată în ultimii douăzeci de ani în mediul rural englezesc, în special în benzi largi pe solul pietros din țările din sudul Angliei: Wiltshire, Hampshire și Sussex, sunt formațiunile neobișnuite cunoscute ca „cercuri/formațiuni apărute în lanurile de culturi agrare”. Rămân misterioase atât în origine cât și în semnificația lor. Departe de a fi un fenomen static sau că ar putea fi făcute în întregime de mâna omului, aceste enigmatice „agriglyphs” s-au dezvoltat în ultimele două decenii de la colecții aparent aleatorii de cercuri mici sau inele îndoite de-a lungul plantelor în mijlocul lanurilor izolate de grâu și câmpuri la forme imense, foarte complexe şi fermecător de frumoase. Multe dintre acestea au importanţă pentru o mare varietate de oameni. Într-adevăr, prin compoziția lor perfectă, frumusețea minunată, precizia matematică, semnificațiile simbolice și dovezile de utilizare a energiei electromagnetice, cercurile/formațiunile apărute în lanurile de recoltă reprezintă informații multi-dimensionale, la care noi încă visăm să le valorificăm. Ele au atras un spectru larg de indivizi și grupuri.

Măsurarea psihosomatică a cercurilor/formaṭiunilor apărute în lanurile de recolte de catre Dr. Spitzer.

Începând cu sfârșitul anilor 1980, urmând „Convergențelor armonice” prezise de străvechiul calendar Mayaș, la mijlocul lui August 1987 fenomenul cercurilor/formațiunilor apărute în lanurile de recoltă a crescut exponențial, așa că astăzi, peste 100 de formațiuni apar anual în mai mult de douăsprezece țări, printre care Australia, Germania, Canada și Statele Unite ale Americii.

Cu toate acestea, în fiecare an majoritatea cercurilor înfloresc în aceeași parte de Sud a țărilor englezești unde acestea au fost observate pentru prima oară în 1978. Prin urmare cu apariția noului sezon de vară, numeroși fotografi, cercetători, artiști, ghizi turistici și alții, intrigați fiind de fenomen, invadează câmpurile pentru a explora ce cadouri le vor oferii „creatorii cercurilor” pentru inspirația și mirarea lor.

Pyramid, 2001 (England)

Printre cele mai fascinante și în curs de cercetare proiecte, care implică formațiunile apărute în lanurile de culturi agrare, este încercarea de a le captura impactul vibrațional, informațiile multidimensionale și energia lor în cadrul esențelor Mamei Pământ, ale fito-botanistului german Andreas Korte. Din anul 1996, Andreas Korte, a cărei linie de esențe – Korte PHIessences – este bine cunoscută în Europa și în multe alte țări, s-a alăturat cercetătorilor Dr. Chet și Kallista Snow în mediul rural englezesc și, de asemenea, din anul 2001 în Germania, pentru a experimenta energiile mai multor formațiuni majore și pentru a păstra informațiile de energie conținute în Esențele Mamei Pământ prin Procesul său Unic cu Cristal. Din anul 1996 numeroase esențe au fost produse astfel. Proprietățile lor exacte și utilizarea lor fac încă subiectul unor cercetări în curs de desfășurare.

Aceste esențe unice reprezintă informații multi-dimensionale, adoptate nu numai din forme simbolice din diverse cercuri, dar și din impactul lor unic vibrațional pentru ambii observatori – oamenii și pentru Planeta Mamă Pământ însăși. De fapt, aceste esențe conservă impactul pe care cercurilor le au, ele sunt prezente doar temporar, deoarece dispar când agricultorul recoltează cultura și plantează iar domeniul, astfel încât energia lor poate fi utilizată mai târziu.

Esențele create în cercurile/formațiunile apărute în lanurile de recoltă pot fi folosite pentru a reactiva mai ales situri sfinte astfel deschizând conștiința colectivă, creșterea vibrațiilor grupului și accelerează auto-vindecarea şi echilibrarea proprietăților Planetei Mamă Pământ. De asemenea, începând cu anul 2000, au devenit o componentă cheie a Andreas Korte HLT procesul unic lumina, culoare, transmisie vibrațională, care stă la baza lucrării „Health houses”.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați site-ul :

www.holistic-light-treatment.com

Esențele cercurilor/formațiunilor apărute în lanurile de cultură ne ajuta să integrăm proprietăți de regenerare ale altor esențe de geme, flori, esențe de orhidee și animale, cum ar fi Delfin (esența delfin), pentru a reechilibra energiile noastre la ambele nivele: nivelul cosmic și la cel mai mic nivel al corpului nostru, nivelul fizic.

Atunci când se utilizează aceste esențele cercurilor/formațiunilor apărute în lanurile de recoltă trebuie să vă folosiți intuiția și metodele de testare, cum ar fi: metoda pendulului, kinetoterapie sau de testare a pulsului, pentru a determina care esențe corespund în munca de vindecare şi cea de creștere a conștientizării pe care speri să o realizezi.

Este important să utilizați numai una sau câteva esențe la un moment dat, nu se amestecă energiile unei întregi colecții sau chiar din întregul stoc anual.

Aceste esenţe din cercurile/formaţiunile apărute în lanurile de recoltă încă reprezintă un alfabet neterminat şi primul nivel energetic de abordare la fenomenul cercurile/formaţiunile apărute în lanurile de recoltă. La fel cum încă nimeni de fapt nu a asistat la formarea cercurilor, nici nu s-a realizat vreo fotografie în momentul apariţiei lor, suntem foarte conştienţi de faptul că aceste descrieri de esenţa reprezintă numai o parte din mesajul multi-dimensional pe care „creatorii cercurilor” ni-l prezintă nouǎ şi Planetei Mamă Pământ în aceste vremuri de schimbare şi creşterea gradului de conştientizare. Ele ne ajuta pentru a ne vindeca şi de a păstra calităţile noastre şi ale Planetei Mamă Pământ dătătoare de viaţă, atât pentru noi cât şi pentru generaţiile viitoare.

Formaţiunele apărute în lanurile de recolte au dispărut, însă Esenţele acestora sunt în continuare aici!

Această nouă procedură pantentată, combină Esenţele, sunetele şi informaţia bazată pe lumină.

Tratamentul Holistic cu Lumină® cu Esenţele Formaţiunilor apărute în lanurile de recolte.