Informaţii despre HLT – Tratamentul Holistic cu Lumină, Sunet, Culoare și Esenţe Vibraţionale

Procedura HLT ( Tratamentul Holistic cu Lumină)

 

Procedura şi ordinea pentru transmiterea esenţelor la un organism

Patent 100 55 543.8

 

Profesorul Antonio Sanabria

Esențele conțin o energie vibrațională tipică de viață sau putere al unei plante, al unui mineral sau al unui animal, la baza subiectului. Esențele au un efect de armonizare și reechilibrare energetică, a ceea ce este dezechilibrat sau în dizarmonie.

La fel ca și terapiile Bach cu esențe florale pentru oameni, plante și animale, care au fost dezvoltate în prima jumătate a secolului trecut şi au avut o considerabilă ascensiune, pentru echilibrul dintre corp, minte și suflet, esențele Korte PHI Essences au efecte similare, ele fiind descrise în detaliu în cartea „Noua Generație de Esențe”.

Ele sunt preparate din vibrații. Efectul esențelor ajunge la organismul uman într-un mod subtil, adică la nivel de vibrații. Cantitatea de valuri de vibrații pe secundă este indicată în frecvențe. Pe fiecare dintre aceste frecvențe, anumite informații, pot fi modulate. Undele radio, de exemplu funcționează pe acelaşi principiu – trimiterea şi primirea de muzică şi limbaj peste anumite benzi de frecvență. Esențele funcționează similar, întrucât acestea sunt capabile să reechilibreze informațiile dizarmonice din organism.

Esențele pot fi luate pe cale orală sau pot fi folosite extern.

În timpul procedurii inventate de transmitere a esenței către un organism, o colorată captură/fotografie Kirlian de esența este produsă și o copie a acesteia se transmite din esență prin intermediul undelor luminoase penetrante. Fotografia Kirlian constă în înregistrarea unui obiect expus într-un câmp electric de înaltă tensiune și frecvență. În imaginile astfel obținute, obiectul fotografiat este înconjurat de un halou luminos, policrom. A fost denumită astfel după numele celui care a descoperit-o: rusul Semyon Kirlian.

Cu ajutorul acestei metode, aura bioelectrică a ființelor umane, a plantelor sau a picăturilor de esență pot fi făcute vizibile. De asemenea, este utilizată în diagnostice. Fotografia – Kirlian a unei picături de esență o reprezintă specificul energetic „amprenta”  esenței corespunzătoare.

Fotografia Kirlian este utilizată întotdeauna împreună cu esența corespunzătoare în aceasta procedură. De exemplu familiei de esențe florale Bach i se atribuie o parte a fotografiei-Kirlian.

În cadrul metodei descrise, vibrația informațională este transmisă prin transmiterea descrisă- lumina – culoare – vibrație, care sunt conținute în esențele florale, esențele gemelor și ciupercilor. Transmisia se bazează pe utilizarea comună de lumină, o esență, precum și o fotografie Kirlian corespunzătoare a esenței cu care se lucrează.

Esența aleasă pentru o anumită problemă se întâlnește cu informația ei pe frecvența ființei umane și are un efect de reechilibrarea pe acest nivel. Spunem astfel că vibrațiile esenței umplu „golurile” în frecvența ființei umane. Structurile deteriorate energetic sunt din nou în armonie și vibrează din nou sănătos. Începând cu acest moment, impulsul energetic de vindecare poate avea un efect pozitiv pe nivelele fizice.

Fotografia – Kirlian, menționată mai sus, poate returna vibrațiile invizibile, de la o picătură de esență, într-un câmp de energie vizibil. Acest proces poate fi comparat cu o micro-fotografie – în cazul în care o anumită structură de culoare și de energie se face vizibilă, de ex. vitaminele. Prin transmiterea de lumina-culoare-vibrație, se transmite energie peste ochiul de lumina și astfel pielea corpului uman poate primi lumina, culoarea si vibrația.

Pentru executarea acestei proceduri de transmitere a unei esențe la un organism, este necesar un recipient transparent (sticla), umplut cu esența, care este plasat în raza de proiecție a unei surse de lumină. De asemenea, o fotografie-Kirlian transparentă, a aceleiași esențe, este plasată  între sticlă și sursa de lumină. Sticla transparentă se pune în fața obiectivului, formând un con de lumină și în dia-proiector există o fotografie Kirlian. Prin lentila dia-proiectorului se transmite proiecția din fața persoanei care este tratată.

Efectul poate fi  mărit prin plasarea a uneia sau a două oglinzi în unghi de 45 de grade în spatele persoanei, pentru a da raze de lumină și părții din spate a persoanei.

În timpul tratamentului pot fi ascultate tonuri sau fragmente de muzică, precum și sunete naturale la un CD Player. Tonurile chiar pot întări efectul de transmiterea vibrațiilor.

De asemenea, puteți face terapie de grup sau terapie individuală. Se pot trata adulți, copii, animale, creme și alimente.

 

 

Dr. Peter Spitzer

 

 

Delfin-Luminarium –

  • 1  diapozitiv cu energia Delph
  • 1  esenţa Delph 30 ml
  • 1  Spray Delph 50 ml

  • HLT – Full Set
  • 240 diapozitive de energie inclusiv esenţele 2 ml, esenţe din cercuri/formaţiuni apărute în lanurile de recolte, 2ml, Hunab Ku CD, inclusiv brevet de licenţă pentru utilizarea.