HLT Introducere

Spectrul vizibil

Tratamentul holistic cu lumină (HLT®) după metoda cu

Lumină, Culoare, Sunete şi Esenţe Vibraţionale transmise

 

LUMINA DĂ VIAŢĂ.
Corpul nostru nu doar primeşte lumină, totodată acesta produce lumină.
Cercetătorii au descoperit că celulele corpului nostru sunt stimulate şi comunică între ele cu ajutorul luminii sensibile.
Ȋn diviziunea celulei, nucleele dau radiaţie UV într-o anumită frecvenţă oscilatoare.
Ȋn celulele sănătoase radiaţia este destul de puternică, însă celulele afectate transmit mai puţine quante de lumină. Ȋn concluzie: acestea din urmă nu mai pot comunica împreună aşa cum trebuie.
Terapia Holistică cu Lumină (HLT)® poate ajuta această comunicare afectată dintre celule, refacând-o prin stimularea cuantumul de lumină natural al corpului nostru.
Ȋn primul rând medicii sau ceilalti practicieni examinează îngrijorările pacientului şi apoi determină în ce parte a corpului se află celulele a căror comunicare este afectată.
Medicul sau practicianul alternativ începe cu tratamentul HLT® pe zona afectată (K9) sau pe întregul corp.
Când celulele se divid acestea emit lumină, dar şi absorb lumină.
Prin Tratmentul HLT® celulele slăbite sunt refăcute prin furnizarea luminii necesare.
Puterile de auto-vindecare sunt stimulate şi simptomele sunt diminuate.
Ȋn funcţie afecţiunile sau indispoziţiile depistate la un pacient, sunt folosite diferite frevente de lumină, sunet, culoare şi esenţe vibraţionale. Prin urmare vibraţiile de lumină diferă – identic cu cele din celulele noastre.
Datorită faptului ca Terapia HLT® sprijină procesele naturale ale corpului nostru, aceasta este versatilă şi nu are efecte secundare.
Terapia HLT® lucrează în procesele psihosomatice, sprijină stima de sine, lucrează în mod pozitiv în cazul stresului, anxietăţii, depresiei, activează procesele de auto-vindecare după o intervenţie chirurgicală, accelerează procesele de vindecare, poate ajuta la detoxifierea organismului, ajută în cazul dependenţelor cum ar fi fumatul şi îmbunătăţeşte pielea.
Cu 1 până la 10 frecvenţe diferite într-o sesiune de terapie, doctorii sau naturopaţii asigură faptul că celulelor le este furnizată lumina necesară.
Profită acum de donatorul de lumină vitală şi determină ca celulele tale să vibreze cu Terapia cu Lumină HLT®.

Procedura: Sensul şi esenţialul lucrului cu tot felul de esenţe este de a activa procese de autovindecare prin emoţiile şi prin gândurile noastre. Trebuie să învăţăm să le utilizăm într-un mod mai conştient.

Spiritul formează materia. Toate procesele fizice vibrează pe o anumită frecvenţă energetică. Printre altele, boala poate fi considerată o manifestare (greșit). Informaţia, care este percepută inconştient, se exprimă prin boalǎ. Aceste situaţii de dezarmonizare în primul rând apar în cele cinci corpuri invizibile ale noastre; înainte ca ele să se facă vizibile în corpul fizic ca lipsă de armonie şi boală.

Esenţele create cu ajutorul vibraţiilor florilor, pietrelor, animalelor sau energiile cosmice, pot completa informaţiile lipsă, pot vindeca şi elibera blocajele, care obstrucţionează fluxul de energie în fiinţele umane. În primul rând, obiectivul principal este să se ajungă la o echilibrare naturală, astfel încât organismul mobilizează puterile proprii de auto-vindecare.

În plus, lumina, culorile, sunetele şi esenţele ajută la reechilibrarea organismului nostru şi astfel  sporeşte frecvenţa noastră vibraţională. Cu ajutorul impulsurilor, subconştientul nostru se activează şi inconştient tipare de comportament ies la iveală. Acest lucru ne permite să devenim conştienṭi de aceste tipare, pentru a scăpa de ele şi de a ne vindeca pe noi înşine.

Depinde dacă esenţele conţin energii de pietre, ciuperci, flori, orhidee, animale sau energii cosmice, ele influențează diferite niveluri energetice ale corpului uman. Aceste niveluri relevă o analogie cu fiecare locaţie biologică sau apariţie, în special în ceea ce priveşte solul.

Prin urmare, metoda de utilizare este executată într-o secvenţă strictă, în conformitate cu legea naturii, cu scopul de a dezvolta întregul spectru de efect al esenţelor.

În primul rând unele expresii trebuie explicate pe scurt.

Fotografie Kirlian: Aggression Orchid/Orhideea Agresivitate

PHI Essences – Tratamentul holistic cu lumină, sunet, culoare şi esenţe vibraţionale transmise

Aura

În afara corpului fizic vizibil, mai exista încă cinci corpuri/nivele energetice care se numesc aura. În prezent există deja diverse proceduri tehnice, care ne permit să vedem cele cinci corpuri/nivele fine de energie.

Chakra

Expresia Chakra provine din sanscrită şi înseamnă ,,Roată”. Chakrele sunt centre de energie ale organismului, care în mod constant transformă şi iau energia vieții din cosmos. Există şapte Chakre ale corpului nostru fizic şi deasupra acestora, sunt „Chakrele superioare”, care sunt situate deasupra capului nostru.

Secvenţa de utilizare:

  1. Esenţe de geme

Locaţia naturală: în interiorul Pământului

Efect: împământare, ele ne stabilizează pe noi cu pământul, echilibrarează energiilor corpului şi organelor. Este foarte important să se începă întotdeauna cu esenţe de geme, deoarece acestea ne ajută pentru a stabiliza energiile corpului şi ajută să se integreze prin aceasta efectul altor esenţe “de vibraṭie înaltă”. Ne putem  ridica energetic doar în măsura în care suntem de asemenea dispuși să ne ancorăm rădăcinile în sol.

  1. Esenţe de ciuperci

Locaţia naturală: în sol sau în substanțe organice (Ulmar), parţial, de asemenea, desupra solului (stimulent de transport), de la coadă până la pălăriile lor reflectă energia pământului.

Efect: împământare, detoxifiere. Ele ajută pentru a integra esenţele de flori şi aduc efectul în subconştient.

  1. Esenţele florale:

Locația naturală: De cele mai multe ori, floarea este situată deasupra solului și este în același timp legată printr-o tulpină sau un trunchi cu solul; în general, florile sunt deschise spre vârf și reflectă lumina soarelui și a universului.

Efect: echilibrează, în funcţie de efectul florilor, atât nivelul emoţional, eteric şi/sau nivelul astral.

  1. Esenţe de Orhidee

Locaţia naturală: o mulţime de orhidee trăiesc în vârful copacilor (epifite):

Efect: nivelurile mentale şi spirituale, Chakrele superioare, care sunt situate între 0,5 până la aproximativ 4 m deasupra capului (nivel de informaţii).

  1. Esenţa Delfin (şi alte esenţe de mare şi animale)

Locaţia naturală: Marea

Efect: în formă de undă, pe o distanță de 40 mp.

La nivel emoţional până la nivelul mental-spiritual.

Delfinul poate fi considerat ca ,,Joker” printre esenţe. Această esenţă are întotdeauna un efect exact pe zona cea mai importantă pentru o persoană şi prin urmare, este folosită în fiecare tratament.

  1. Cercurile/ Formaṭiunile apărute în lanurile de recoltǎ

Locaţia naturală: modele de energie cosmică, care apar în culturile, câmpurile cu recolte.

Efect: gama largǎ de radiaţii, mental, spiritual. Conectează fiinţa umană cu conştiinţa ei cosmică originală. Vindecare la nivel cosmic.