Cercurile/Formaṭiunile apărute în lanurile de recoltǎ

Cu o apariţie regulatǎ în ultimii douǎzeci de ani în mediul rural englezesc, în special în benzi largi pe solul pietros din ţarile din sudul Angliei: Wiltshire, Hampshire și Sussex, sunt formaţiunile neobişnuite cunoscute ca „cercuri/formaţiuni apărute în lanurile de culturi agrare”. Rămân misteriose atât în origine cât şi în semnificaţia lor. Departe de a fi un fenomen static sau că ar putea fi făcute în întregime de mâna omului, aceste enigmatice „agriglyphs” s-au dezvoltat în ultimele două decenii de la colecţii aparent aleatorii de cercuri mici sau inele îndoite de-a lungul plantelor în mijlocul lanurilor izolate de grâu şi câmpuri la forme imense, foarte complexe şi fermecător de frumoase. Multe dintre acestea au importanţă pentru o mare varietate de oameni. Într-adevăr, prin compoziţia lor perfectă, frumuseţea minunată, precizia matematică, semnificaţiile simbolice şi dovezile de utilizare a energiei electromagnetice, cercurile/formaţiunile apǎrute în lanurile de recoltă reprezintă informaţii multi-dimensionale, la care noi încă visăm sǎ le valorificǎm. Ele au atras un spectru larg de indivizi şi grupuri.

Măsurarea psihosomatică a cercurilor/formaṭiunilor apărute în lanurile de recolte de catre Dr. Spitzer.

 

Începând cu sfârșitul anilor 1980, urmând „Convergenţelor armonice” prezise de stravechiul calendar Mayaş, la mijlocul lui August 1987 fenomenul cercurilor/formaṭiunilor apărute în lanurile de recoltă a crescut exponenţial, aşa că astăzi, peste 100 de formaṭiuni apar anual în mai mult de douăsprezece țări, printre care Australia, Germania, Canada și Statele Unite ale Americii.

Cu toate acestea, în fiecare an majoritatea cercurilor înfloresc în aceeaşi parte de Sud a ţărilor englezeşti unde acestea au fost observate pentru prima oară în 1978. Prin urmare cu apariţia noului sezon de vară, numeroşi fotografi, cercetători, artisti, ghizi turistici şi alţii, intrigaṭi fiind de fenomen, invadeazǎ câmpurile pentru a explora ce cadouri le vor oferii „creatorii cercurilor” pentru inspiraţia şi mirarea lor.

Pyramid, 2001 (England)

Printre cele mai fascinante şi în curs de cercetare proiecte, care implică formaţiunile, este încercarea de a le captura impactul vibraţional, informaţiile multidimensionale şi energia lor în cadrul esenţelor Planetei Mamă Pământ, ale fito-botanistului german Andreas Korte. Din anul 1996, Andreas Korte, a cărei linie de esenţe de flori, Korte PHI essences, este bine cunoscută în Europa şi în multe alte ţări, s-a alăturat cercetătorilor Dr. Chet şi Kallista Snow în mediul rural englezesc şi din anul 2001, de asemenea, în Germania, pentru a experimenta energiile mai multor formaţiuni majore şi pentru a păstra informaţiile de energie conţinute în Esenţele Planetei Mamă Pământ prin Procesul său unic cu Cristal. Din 1996 numeroase esenţe au fost produse astfel. Proprietatile lor exacte şi utilizarea lor fac încă subiectul unor cercetari în curs de desfăşurare.

Aceste esenţe unice reprezintă informaţii multi-dimensionale, adoptate nu numai din forme simbolice din diverse cercuri, dar şi din impactul lor unic vibraţional pentru ambii observatori – oamenii şi pentru Planeta Mamă Pamant însăşi. De fapt, aceste esenţe conservă impactul pe care cercurilor le au, ele sunt prezente doar temporar, deoarece dispar când agricultorul recoltează cultura şi plantează iar domeniul, astfel încât energia lor poate fi utilizată mai târziu.

Esenţele create în cercurile/formaţiunile aparute în lanurile de recoltă pot fi folosite pentru a reactiva mai ales situri sfinte astfel deschizând conştiinṭa colectivă, creşterea vibraţiilor grupului şi accelerează auto-vindecarea şi echilibrarea proprietăţilor Planetei Mamă Pământ. De asemenea, începând cu anul 2000, au devenit o componentă cheie a Andreas Korte HLT procesul unic lumina, culoare, transmisie vibrationala, care stă la baza lucrării „Health houses”.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi site-ul :

www.holistic-light-treatment.com

Esenţele din cercurile/formaţiunile apărute în lanurile de cultură ne ajuta să integrăm proprietăţi de regenerare ale altor esenṭe de geme, flori, esenţe de orhidee şi animale, cum ar fi Delfin (esenţa delfin), pentru a reechilibra energiile noastre la ambele nivele: nivelul cosmic şi la cel mai mic nivel al corpului nostru, nivelul fizic.

Atunci când se utilizează aceste esenţe de cercuri/formaţiuni apărute în lanurile de recoltă trebuie să vă folosiţi intuiţia şi metodele de testare, cum ar fi: metoda pendulului, kinetoterapie sau de testare a pulsului, pentru a determina care esenţe corespund în munca de vindecare şi cea de creştere a conştientizǎrii pe care speri să o realizezi.

Este important să utilizaţi numai una sau câteva esenţe la un moment dat, nu se amestecă energiile unei întreagi colecţii sau chiar din întregul stoc anual.

Aceste esenţe din cercurile/formaţiunile apărute în lanurile de recoltă încă reprezintă un alfabet neterminat şi primul nivel energetic de abordare la fenomenul cercurile/formaţiunile apărute în lanurile de recoltă. La fel cum încă nimeni de fapt nu a asistat la formarea cercurilor, nici nu s-a realizat vreo fotografie în momentul apariţiei lor, suntem foarte conştienţi de faptul că aceste descrieri de esenţa reprezintă numai o parte din mesajul multi-dimensional pe care „creatorii cercurilor” ni-l prezintă nouǎ şi Planetei Mamă Pământ în aceste vremuri de schimbare şi creşterea gradului de conştientizare. Ele ne ajuta pentru a ne vindeca şi de a păstra calităţile noastre şi ale Planetei Mamă Pământ dătătoare de viaţă, atât pentru noi cât şi pentru generaţiile viitoare.

Formaţiunele apărute în lanurile de recolte au dispărut, însă Esenţele acestora sunt în continuare aici!

Această nouă procedură pantentată, combină Esenţele, sunetele şi informaţia bazată pe lumină.

Tratamentul Holistic cu Lumină® cu Esenţele Formaţiunilor apărute în lanurile de recolte.