Informaţii despre HLT

Procedura HLT ( Tratamentul Holistic cu Lumină)

 

Procedura şi ordinea pentru transmiterea esenţelor la un organism

Patent 100 55 543.8

 

Profesorul Antonio Sanabria

 

Esenţele conţin o energie vibraţională tipică de viaţă sau putere al unei plante, al unui mineral sau al unui animal, la baza subiectului. Esenţele au un efect de armonizare şi reechilibrare energetică, a ceea ce este dezechilibrat sau în dezarmonie.

La fel ca şi terapiile Bach cu esenṭe florale pentru oameni, plante şi animale, care au fost dezvoltate în prima jumătate a secolului trecut şi au avut o considerabilă ascensiune, pentru echilibrul dintre corp, minte şi suflet, esenţele Korte PHI Essences au efecte similare, ele fiind descrise în detaliu în cartea “Noua Generaţie de Esenţe”.

Ele sunt preparate din vibraţii. Efectul esenţelor ajunge la organismul uman într-un mod subtil, adică la nivel de vibraţii. Cantitatea de valuri de vibraţii pe secundă este indicată în frecvenţe. Pe fiecare dintre aceste frecvenţe, anumite informații, pot fi modulate. Undele radio, de exemplu funcţionează pe acelaşi principiu – trimiterea şi primirea de muzică şi limbaj peste anumite benzi de frecvenţǎ. Esenţele funcţionează similar, întrucât acestea sunt capabile să reechilibreze informaţiile dezarmonizate din organism.

Esenţele pot fi luate pe cale orală sau pot fi folosite extern.

În timpul procedurii inventate de transmitere a esenṭei către un organism, o colorată captură/fotografie Kirlian de esenţa este produsă şi o copie a acesteia se transmite din esenţă prin intermediul undelor luminoase penetrante. Fotografia Kirlian constă în înregistrarea unui obiect expus într-un câmp electric de înaltă tensiune și frecvență. În imaginile astfel obținute, obiectul fotografiat este înconjurat de un halou luminos, policrom. A fost denumită astfel după numele celui care a descoperit-o: rusul Semyon Kirlian.

Cu ajutorul acestei metode, aura bioelectrică a fiinţelor umane, a plantelor sau a picăturilor de esenţă pot fi făcute vizibile. De asemenea, este utilizată în diagnosticuri. Fotografia – Kirlian a unei picături de esenţă o reprezintă specificul energetic “amprenta”  esenţei corespunzătoare.

Fotografia Kirlian este utilizatǎ întotdeauna împreună cu esenţa corespunzătoare în aceasta procedură. De exemplu familiei de esenṭe florale Bach i se atribuie o parte a fotografiei-Kirlian.

În cadrul metodei descrise, vibraţia informaţională este transmisă prin transmiterea descrisă- lumina – culoare – vibraţie, care sunt conținute în esenţele de flori, esenţe de geme, de ciuperci. Transmisia se bazează pe utilizarea comună de lumină, o esenţă, precum şi o fotografie Kirlian corespunzătoare a esenţei cu care se lucrează.

Esenţa aleasă pentru o anumită problemă se întâlneşte cu informaţia ei pe frecvenţa fiinţei umane şi are un efect de reechilibrarea pe acest nivel. Spunem astfel cǎ vibratiile esenţei umplu ”golurile” în frecvenţa fiinţei umane. Structurile deteriorate energetic sunt din nou în armonie şi revibrează sănătos. Începând cu acest moment, impulsul energetic de vindecare poate avea un efect pozitiv pe nivelele fizice.

Fotografia – Kirlian, menţionată mai sus, poate returna vibratiile invizibile, de la o picatură de esenţă, într-un câmp de energie vizibil. Acest proces poate fi comparat cu o micro-fotografie – în cazul în care o anumitǎ structurǎ de culoare şi de energie se face vizibilă, de ex. vitaminele. Prin transmiterea de lumina-culoare-vibraţie, se transmite energie peste ochiul de lumina şi astfel pielea corpului uman poate primi lumina, culoarea si vibraţia.

Pentru executarea acestei proceduri de transmitere a unei esenţe la un organism, este necesar un recipient transparent (sticla), umplut cu esenţa, care este plasat în raza de proiecţie a unei surse de lumină. De asemenea, o fotografie-Kirlian transparentă, a aceleiaşi esenţe, este plasată  între sticlă şi sursa de lumină. Sticla transparentă se pune în faţa obiectivului, formând un con de lumină și în dia-proiector există o fotografie Kirlian. Prin lentila dia-proiectorului se transmite proiecţia din faţa persoanei care este tratată.

Efectul poate fi  mărit prin plasarea a uneia sau a două oglinzi în unghi de 45 de grade în spatele persoanei, pentru a da raze de lumină și părții din spate a persoanei.

În timpul tratamentului pot fi ascultate tonuri sau fragmente de muzică, precum şi sunete naturale la un CD Player. Tonurile chiar pot întări efectul de transmiterea vibraţiilor.

De asemenea, puteţi face terapie de grup sau terapie individuală. Se pot trata adulți, copii, animale, creme şi alimente.

 

 

Dr. med Peter Spitzer

 

 

 

 

Delfin-Luminarium –

  • 1 Delph energie Slide
  • 1 Delph esenţa 30 ml
  • 1 Delph Spray 50 ml

 

 

 

 

  • HLT – Full Set
  • 240 diapozitive de energie inclusiv esenţele 2 ml, esenţe din cercuri/formaţiuni apărute în lanurile de recolte, 2ml, Hunab Ku CD, inclusiv brevet de licenţă pentru utilizarea.