Basilikum / Busuioc

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Ocynum basilicum)

Busuiocul este originar din orient (India) și a fost introdus în Europa ca planta condiment în secolul al XVI lea. Această plantă cu parfum aromat poate ajunge până la 50 de cm înălțime și crește în zonele temperate. Datorită gustului său plăcut și intens a devenit un condiment folosit frecvent în bucătărie, având, totodată scopuri medicinale. Busuiocul are un stem rezistent înconjurat de perechi de frunze în formă de cruce de culoare verde deschis. Florile sale albe sau mov apar doar în timpul verii.

Efectul Esenței: Esența Busuiocului face o legătură armonioasă între toți centri noștri energetici. Cu aceasta ne putem bucura de toate nivelurile ființei noastre în mod egal. Consolidează Prima Chakră.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: În plan energetic, esența Busuiocului ajută digestia și suprimă senzația de a fi sătul, gazele și greața. Poate fi recomandată mamelor care alăptează pentru stimularea energetică a producției de lapte.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența Busuiocului stimulează abilitatea de a elimina conflictele în relațiile interumane și de a reduce emoțiile. Persoanele care au disfuncții sexuale, sunt atrase de această esență frecvent. Le ajută să depășească frica de sexualitate și este indicată pentru a crea legătura dintre sexualitate și spiritualitate.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Proprietățile principale ale acestei esențe sunt schimbarea și integrarea. Datorită acestui motiv, încurajează în mod favorabil toate procesele mentale și ne ajută să ne pregătim de schimbări, să le acceptăm cu siguranță și în cele din urmă, să urmăm într-un mod mai bun schimbările respective.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Această esență susține viața spirituală a cuplurilor și poate conduce la o nouă percepție despre sexualitate fără legături. În special, eliberează sentimentele, atunci când sexualitatea și spiritualitatea sunt percepute ca două entități separate.

Afirmația: Unesc necesitățile mele sexuale cu viața mea spirituală și trăiesc în armonie interioară.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,