Buttercup / Piciorul Cocoşului

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Ranunculus Ranunculus)

Piciorul Cocoșului sau Ranunculus se găsește în pășunile calde și umede și se recunoaște prin florile sale de un galben strălucitor. Seva tulpinii și a florilor este foarte acră așa dar, animalele nu le pot mânca. Există diferite tipuri de Piciorul Cocoșului, dar toate sunt caracterizate de forma florilor în forma de bol. Sunt multe legende despre el, una dintre ele spune că o reflecție a sa sub bărbie este un semn al unui viitor profitabil.

Efectul Esenței: Esența Piciorului Cocoșului încurajează procesele personalității noastre și ne ajută să ne reafirmăm încrederea în sine. În acest mod vom fi capabili să creștem în măreția noastră interioară, să ne dezvoltăm simțul propriei valori și să fim independenți.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Disconfortul fizic, cel care poate cauza frica de a spune „nu” și sentimentul de inferioritate pot fi compensate cu energia Piciorului Cocoșului. Esența este utilizată pentru a oferii suport energetic, întărește coloana vertebrală și corectează postura umerilor. Ne ajută să avem o imagine mai bună asupra noastră și să fim în armonie.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Cei care se simt fragili sau inferiori, nu au încredere în ei, sunt timizi și rezervați, pot găsi un stimulent complice în această esență. Cu acesta, sentimentele asociate cu lipsa încrederii în sine pot dispărea, de exemplu: ura sau furia față de ceva mai bun. Ajută la îmbunătățirea imaginii de sine și aceasta se armonizează la nivel holistic.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența stimulează modul nostru independent de gândire. Ne vom putea organiza viața din punct de vedere mental și astfel, ne definim drumul pe care trebuie să îl urmărim pentru a ne îndeplini scopurile și dorințele noastre. Cei care au permis altor persoane să le distrugă viața, vor căpăta prin această esență o independență mentală. De exemplu: pot scăpa de reprezentările dominante cum ar fi mama sau tatăl său și progresiv își vor începe să își conducă viața.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Prin această esență vom putea experimenta libertate spirituală și totodată, o perspectivă asupra propriei măreții. Este similar cu a privi viața proprie de la un nivel superior.

Afirmația: Mă regăsesc, îmi simt puterea și mă bucur de independența mea.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,