Scarlet Pimpernel / Scânteiuţă

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Anagalis arvensis)

Scânteiuța poate fi găsită în câmpurile cultivate, grădini sau podgorii, în plus, în gropile de gunoi și deșeuri. Această plantă erbacee strălucește în nuanțe de roșu rare ori în albastru și înflorește între lunile iunie și octombrie. Florile sale grațioase, similare unui ochi, se deschid dimineața în jurul orei nouă și se închid iar în jurul orei trei după-amiază. Se închid și când cerul înnourat anunță ploaia. Scânteiuța poate atinge între 5 – 30 cm înălțime și este o plantă care crește în fiecare an.

Efectul Esenței: Esența Scânteiuței (este esența vindecării) ne ajută la implementarea și aplicarea conștiinței spirituale în viața cotidiană, în timp ce susține comportamentul interpersonal.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Diferitele terapii alternative descriu Scânteiuța ca fiind o floare cu un efect important, pozitiv asupra sănătății. Această vibrație, care se află, de asemenea, și în câmpul energetic al esenței oferă un tonic general și o stimulare spirituală de care, în cele din urmă beneficiază întregul organism.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Această esență ne permite să descoperim și să transmitem propria căldură a sentimentelor noastre. Astfel, coexistența cu alte persoane poate fi mai complexă și sinceră. Persoanele care au tendința de a fi reci, cinice și rezervate pot folosi această esența și vor observa rezultatele sale excelente. Totodată, oprește persoanele să se închidă în ele însele, în timpul diferitelor etape dificile ale vieții, atunci când evită alte persoane și se abțin să își arate sentimentele. Esența ne permite să rămânem deschiși, să exprimăm sentimentele proprii și să ne integrăm mai ușor unui grup.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Cu esența putem dizolva programele mentale de reticență mentală sau modurile încuiate de gândire (există o singură cale). Acceptăm sugestii din exterior și le putem utiliza și implementa pentru noi. Încrederea noastră în sine este intensificată, astfel ne putem pune în practică mai bine planurile mentale.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența ne ajută să implementăm conștiința noastră spirituală sau experiențele proprii spirituale în viața noastră cotidiană. Pe măsură ce ne putem recunoaște mai bine și ne putem integra în grupuri, schimbul de experiențe la nivelul spiritual este, totodată, facilitat și îmbogățit.

Afirmația: Comunic prin căldura inimii mele și realizez asta, atunci când îmi exprim sentimentele onest și alții mă înțeleg mai bine.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,