Setul Elveţian – Esenţe de Cropcircle (Cercurile apărute în lanurile de recolte)

139.85

Descriere

Esenţele sunt stocate în sticle de 15 ml

Nr. 72: Pictogramă, Büttenhardt, Elveţia (2004)

Pictograma a apărut lângă granița Elveției/Germania. Esența are un puternic efectde curăţare, acţionează în special asupra plexului solar și a organelor tractului digestiv. Procesele de energie şi curăţarea corporale sunt activate.

Nr. 73: Cercuri, Talheim, Elveţia (2004)

Esența ne ajută să dezvoltăm o încredere profundă și ne reamintește că suntem mereu conectați cu Sursa Divină  și că totul este conectat.

Nr. 92: Şarpe, Rheinau, Elveţia (2007)

Formaţiunea în sens contrar acelor de ceasornic, are un efect de curățare asupra gândurilor și obiceiurilor vechi. Emisferele, cea dreaptă și cea stângă, ale creierului sunt echilibrate, astfel încât gândurile noastre pot fi clasificate cu claritate.

 96: Pădurea Paradis, Diessenhofen, Elveţia (2008)

Formaţiunea ne oferă o mare forţă pozitivă, care întăreşte vitalitatea. Acţionează la nivelul tuturor Chakrelor. Susține gândurile pozitive, bucuria de viaţa și întărește sistemul imunitar. Ajută oamenii în situațiile dificile, să se concentreze pe gândirea pozitivă și să se conecteze cu Dumnezeu.

Nr. 109: ADN-Lichtfrequenzen, Hörhausen, Germania (2009)

Acest cerc apărut în lanul de recoltă are forma unei spirale ascendente. Ajută ADN-ul să se adapteze schimbărilor, să integreaze frecvenţele luminoase și apoi să  le transmită şi să le transforme. Această esență ajută la creșterea vibrațiilor corpului și la adaptarea lui la frecvențele mai mari ale luminii.

 Nr. 123: Hochfelden, Elveţia (2010)

Acest cerc apărut în lanul de recoltă are un efect purificator asupra tiparelor vechi. Ajută să recunoaștem că totul se naște din dragostea lui Dumnezeu, să respectăm principiile Creației Divine și să renunțăm la vechile obiceiuri și limitări ale gândirii, astfel noi suntem liberi pentru noua etapă de conștiință.

Nr. 140: Löhningen, Elveţia (2012)

Sprijină tractul digestiv. Are un foarte bun efect de curățare. Efectuează curățarea energetică a zonelor, caselor şi locurilor.

Nr. 141: Büsingen, Germania  (2012)

Această esență ne ajută să ne conectăm cu sacralitatea și cu Dumnezeu.

Nr. 151: Rheinau Elveţia (2013)

Experience the fullness.  Experimentăm plinitudinea. Pentru oamenii care își caută locul în viață, care încă mai au de-a face cu temeri existențiale. Purifică procesele subconștiente înrădăcinate.  Ne face să fim conștienți, de faptul că întreaga realizare a lucrurilor materiale, poate fi o expresie a incertitudinii. Ne învață că este vorba despre încrederea în experiența ambundenţei reale, de a avea încredere în Dumnezeu și de a ști că această viață este doar un pasaj și că adevărata bogăție stă în dragoste și în legătură cu Dumnezeu. Toate celulele noastre sunt pătrunse de această informație, durerea veche și amintirile la nivel celular și în mintea subconștientului pot fi transformate și eliberate prin conștiința noastră.

Esenţe aditionale

Delfin (specia truncatus)

Delph® (Delfin) este o esenţă extraordinară. Produsă cu ajutorul conştient al delfinilor liberi, din mare – locuinţa delfinilor. Esenţa are capacitatea uimitoare de a lucra pe toate Chakrele noastre odată, stimulând şi armonizând intreagă noastră fiinţǎ. Mesajul delfinilor este: exista iubire necondiţională. Ca o întâlnire personală cu delfinii sălbatici în ocean, această esenţă ne deschide Chakra inimii, astfel încât experimentăm viaţa prin unitatea, corelarea şi intrepătrunderea tuturor vieţuitoarelor. Ne echilibrează cele două emisfere, cea stângă şi cea dreaptă, ale creierului. Esenţa este utilă în cazul femeilor însărcinate pe periada sarcinii şi în timpul naşterii. Delfinul are un puternic efect de curăţare atât pe corpul nostru fizic, care este de peste 80 % apă, cât şi pe cel spiritual. De asemenea, esenţa este utilizatǎ pentru curăţare şi la activarea râurilor, lacurilor şi mărilor poluate de deşeuri industriale sau agrare.

RQ7 Primul ajutor

O combinaţie de acelaşi cinci esenţele ca RQ5 (Băluşcă/Star of  Betlehem, Iarba Osului/Rock Rose, Slăbănog/Impatience, Curpen de pădure/Clemantis şi Corcoduş Roşu/Cherry Plum) cu adăugarea esenţelelor Self Heal/ Busuioc Sălbatic şi Lotus pentru a activa puterile de auto-vindecare ale corpului nostru, pentru a restabili echilibrul interior şi armonia. Recomandată în cazul de extenuare, de asemenea, după o intervenţie chirurgicală. Ȋn acelaşi timp, esenţa este disponibilă sub formă de cremǎ sau spray.