Setul German – Esenţe de Cropcircle (Cercurile apărute în lanurile de recolte)

244.74

Descriere

Esenţele sunt stocate în sticle de 15 ml

Nr. 38: Ying-Yang, Niederelsungen, Germania (2001)

Esența ne ajută să îl recunoaștem pe Dumnezeu, “Tot ceea ce este” şi să înţelegem faptul că nu există nimic fără Dumnezeu, că nu poate există unul fără cealalt. Ne dă echilibru şi viziune, ca să vedem întregul.

Nr. 39: Floarea Vieții, Zierenberg, Germania (2001)

Este esenţa uniunii.  Ne ajută să intrăm în legătură cu rădăcinile și moștenirea noastră.  Actionează pe emoţiile noastre din plexul solar. Ne ajută la eliberarea obiceiurilor vechi și a sentimentelor de culpabilitate, astfel suntem liberi pentru un nou început. Este utilă pentru a încheia subiectul Holocaust.

 Nr. 40: 6 Floarea cu Şase Petale, Donarbrunnen, Germania (2001)

Viața ne-a fost dată în fericire şi cu binecuvantarea lui Dumnezeu. Forţa noastră creativă şi creativitatea sunt exprimate cu bucurie şi astfel aceasta devine sursă de viaţă.

Nr. 41:  Stea cu 6 Vârfuri, Züschen, Germania (2001)

Esența ne purifică Chakra gâtului.  Pe de o parte, ne uneşte cu cele mai profunde structuri interioare și, pe de altă parte, ne extinde experiența pe plan cosmic. Ne face conștienți de energia și puterea cuvintelor.

Nr. 42: 9 Petale de Floare , Heiligenberg, Germania (2001)

Esența acționează de la Chakra inimii până la cel de-al treilea ochi. Creşte senzitivitatea subtil şi comunicarea la niveluri energetice superioare. Ajută femeile, copiii sau bărbații, care au fost abuzați sexual.

Nr. 54: Formaţiunea din Rapiță, Desenberg, Germania (2002)

Esenţa ne ajută la dizolvarea energiilor vechi și ne eliberează de sentimentele de rușine și de vinovăţie.  De asemenea, dizolvă tiparele și blocajele vechi. Ne ajută să ne focusăm pe lumina noastră interioare şi să recunoaştem faptul că gândurile şi deciziile noastre luate în mod conştient sau inconştient, determină stadiul emoţiilor şi sentimentelor în viaţă.

Nr. 57: Cerc Apărut in Lanul de Recoltă, Elbenberg, Germania (2002)

Esenţa permite să avem o viziune clară, astfel încât să ne putem recunoaște calea în viață și să avansăm cu o direcție clară. Ne ajută să obţinem orientare interioară.

 Nr. 65:Undă în Cerc, Kirchardt, Germania (2003)

O undă/un val într-un cerc.O energie blândă care ne ajută să rămânem liniștiți și să dezvoltăm gânduri pozitive. O esență care promovează armonia și integritatea.

No. 66: Wave, Kirchardt, D (2003) Nr. 66: Unda, Kirchardt, Germania (2003)

Această formaţiune ondulată de valuri ne dă o energie blândă de flexibilitate. Ne ajută să progresăm peste structurile rigide vechi și să obţine mai multă uşurinţă și calm.

Nr. 90: Spirală, Göttingen, Germania (2006)

Ȋn pace putem găsii puterea şi din acel calm obţinem forţa să o luăm de la capăt şi să primim o inspiraţie nouă, pentru a planifica următorul pas. Creativitatea noastră creşte şi atingem potenţialul nostru real.

 Nr. 91: Floarea Punctată de 7 ori în Muștar, Göttingen, Germania (2006)

.Această formațiune a apărut foarte neobișnuit și târziu în jurul datei de 25 octombrie, în câmpurile de muștar aproape de o autostradă, ca şi cum ar fi un indicator al faptului că nu mai există anotimpuri normale. Esenţa ne ajută să rămânem focusaţi complet şi calmi, indiferent de ce s-ar putea întâmpla în jurul nostru. Chiar dacă lumea s­-ar opri în jurul nostru, vom rămâne calmi şi focusaţi.

 Nr. 165: Roata Morii, Berlin, Germania  (2015)

Acest cerc apărut în lanul de cultură arată forma unei roți de moară.  (Centrul este în sens invers acelor de ceasornic). Formaţiunea are un puternic efect de curățare, asupra corpului energetic și al subconștientului. Ne dă puterea de a curăța trecutul, rezolvă durerea din subconștient (personal, familial) și nivelul arhetipurilor. Tiparele vechi și amintirile pot fi eliberate și, astfel se deschide drumul pentru o nouă inspirație și creativitate. (Amintiri de război, Holocaust, vină).

166: Floarea cu Șase Petale , Berlin, Germania  (2015)

Un cerc frumos central cu diferite straturi de învelişuri și un aureol. Cercul aparut în lanul de cultură luminează întunericul. Durerea Wenn este o povara puternică asupra minții, această esență este eliberatoare și ne dă o vitalitate nouă. Ne dezvoltăm simţul estectic. Acționează energic prin întărirea fertilităţii și puterii noastre creative.

No. 167: 12 Star Formation, Berlin, D (2015) 167: Formaţiunea-12- Stea, Berlin, Germania  (2015)

Pentru oamenii apatici în interior, care sunt ghidați puternic de aparenţele exterioare, trăind în consum, care posibil ar vrea sau nu ar vrea să se simtă. Esența ajută, de asemenea, să se dezvolte în interior, să găsească o dimensiune spirituală pentru a putea să înțeleagă viața, să se reconecteze la Dumnezeu și să se elibereze de durerea veche.

 168: Modelul cu 8 Planete, Berlin, Germania  (2015)

Formaţiunea este sub forma unui model cu 8 atomi sau model  planetar. Aceasta ne amintește că totul este conectat unul cu celălalt și este în contact, că lucrurile au un echilibru și că este nevoie ca unul să evolueze de la altul. Ȋi ajută pe oameni să-și găsească cu ușurință locul potrivit, popoarele să existe în Comunitate. Învățăm toate ființele, animalele, natura umană să aibă locul ei legal și să existe împreună în armonie.

 Nr. 177: Floarea, Gerlinger Str., Berlin, Germania  (2016)

. Vindecarea propagandei. O energie destul de delicată de curățare. Ne linișteşte emoțional, ne curăță energic de gândurile și emoțiile negative și acționează energetic, cu un efect de curăţare, asupra Chakrei gâtului. Învățăm cu atenție cuvintele noastre, pentru a le alege și a ne exprima. Curăță rănilor emoționale și învățăm să iertăm.

Nr. 178: Spirale, Gerlinger Str., Berlin, Germania  (2016)

Vindecarea separării. Iubirea creează unitatea. Cercul a apărut în lanul de recoltă pe fosta frontieră a Germaniei de Vest/Germania de Est. Ajută în situațiile de conflict, rezolvă pozițiile solidificate reciproce, oferă flexibilitate, ajută la dezvoltarea dinamică şi la a merge unul cu celălalt împreună şi la a simți  unitatea și solidaritatea.

Nr. 179: Fluture, Berlin, Germania  (2016)

Simbol al transformării în fosta frontieră germană / germană. Luminozitatea ființei. Vechile poveri și durerii, care pot fi transformate cu iubire, sunt mai ușoare și se dizolvă.

Nr. 180: Formaţiune, Berlin,  Germania (2016)

In the same field as the butterfly. A apărut în același câmp ca și fluturele. Luminozitatea ființei care se deschide până la nivelul spiritual. O curăţare care vibrează. Este încurajată măreția și nobileţea sufletului.  Sufletul radiază în lumina unității.

Nr. 185: Phi, Mammendorf, Germania (2016)

Cercul apărut în lanul de recoltă arată perfecțiunea numărul Phi al geometriei sacre. Rememorarea interconectării întregii vieți cu Dumnezeu. Esența are un efect de regenerare energetică asupra informațiilor despre celulele originale ale ADN-ului în starea lor inițială.  Activarea puterilor de auto-vindecare. Individul revine în centrele sale energetice.