Topaz / Topaz

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Topazul Nobil este un silicat de aluminiu care conține floridă. Tonurile sale intense de la galben auriu la portocaliu auriu și maro auriu ne amintesc de culorile soarelui. Este transparent, diafan până la dens și creează cristale în formă de prismă. O altă variante de culori sunt roz gălbui și roz maroniu. În Doctrina Chakrelor corespunde Chakrei Plexului Solar (Chakra a-3-a) și Chakrei Al Treilea Ochi (Chakra a-6-a). În zona subtilă a corpului are un efect pozitiv asupra corpului eteric.

Efectul Esenței: Esența Topazului transformă negativitatea în fericire și în iubire. Sentimentele noastre merg din plexul solar la Al Treilea Ochi, obținând astfel uniunea între înțelepciunea proprie și intuiția superioară.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența provoacă un flux de energie subtilă care întărește întregul organism. Circulația, digestia și metabolismul sunt stimulate energetic, de asemenea, senzațiile gustative sunt mai sensibile. Esența poate fi adăugată în timpul curelor de detoxificare, deoarece stimulează energetic zonele organelor. Tensiunile nervoase, care sunt reflectate în disconfort la nivelul plexului solar, pot fi compensate de esență.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Cu esența vom putea simți când soarele răsare în interiorul nostru. Putem simți o forță puternică și o căldură în plexul solar, până când conștiința noastră se va umple cu o energie solară compensatorie. Emoțiile oprimate și ascunse ies la suprafață și ne putem elibera de sentimente caː supărarea, gelozia, invidia, extenuarea emoțională, etc. Astfel, sentimentele pot fi exprimate cu inteligență și prudență. O vibrație relaxantă ne va ghida și în același timp, experiențele și percepțiile emoționale sunt mult mai pozitive.

Efectul Esenței la Nivel Mental: „Claritatea pură a soarelui” ar putea fi termenul generic pentru care există esența în viața noastră mentală. Stresul, oboseala, rigiditatea și neliniștea gândurilor noastre, grijile, furia, și multe alte lucruri care ne-au împovărat sufletul, vor dispărea prin puterea de curățare a esenței. Ne dezvoltăm potențialul și depășim frica și anxietatea de examene.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența ne ajută să identificăm ce ne păcălește. Somnambulismul sau tendința de a merge noaptea, indică lipsa legăturii dintre corp, minte și suflet și corpurile subtile nu sunt echilibrate. Grupează energia „dispersată” ca o puternică rază de lumină ca a soarelui.

Esența de Orhidee Corespondentă: Orhideea Culoare

Afirmația: Energia similară razelor solare mă inundă și îmi umple viața cu bucurie

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,