Esenţe de Animale 4

Toate Esenţele de Animale PHI sunt create cu ajutorul metodei originale cu cristal, respectând animalele. Animalele nu au fost atinse sau abuzare. Cu aceste esenţe noi putem simţii spiritul pur al tuturor animalelor de pe acest continent.
Realizate în combinaţie cu ape de izvor, puterea energetica a fiecărui animal și coniac pentru conservare. Ele susțin procesul nostru natural de vindecare. Cunoaștem expresia „animale de putere” din cultura șamanic-aborigenă, dar ce sunt animalele de putere? Sunt ghizi spirituali care pot fi găsiți în diferite moduri. Pentru culturile aborigene și pentru alți nativi, este o veche înțelepciune care se transmite de la o generație la alta. Unele animale de putere ne însoțesc pe tot parcursul vieții; altele ne însoţesc pentru o perioadă mai scurtă de timp. Dacă conștiința noastră se schimbă, este posibil ca vechiul nostru animal de putere să ne abandoneze și să apară unul nou. Acesta nou va fi important pentru dezvoltarea noastră. Animalele de putere sunt însoțitori și consilieri importanți în situația actuală.
Dacă vedem un animal într-o meditație sau într-un vis, deși este unul mic și nesemnificativ, nu ar trebui să-l respingem. Uneori este necesar să se acorde atenție animalului, adică să-i studieze modul de viață și nevoile sale, pentru a-i înțelege mesajul. În toate cazurile, ele vin cu o anumită informație sau calitatea puterii care dorește să fie înțeleasă. Toate formele vii, orice animal care ni se arată, ne pot ajuta și pot fi importante pentru dezvoltarea noastră. Dacă suntem dispuși în interior să înțelegem animalele, să le acceptăm mesajele, să le onorăm și să le apreciem, atunci acest lucru ne poate schimba viața. Vibrațiile și mesajele ne pot conduce la o mai mare înțelegere, ne-am putea regăsi echilibrul interior, ne putem întări stima de sine și ne putem învăța să depășim fricile și problemele și să ne activăm propriile puteri de auto-vindecare.
Animalele mai mici sunt tocmai cele care pot fi de mare ajutor, deoarece ele, ca și furnicile, apar întotdeauna în grupuri mari. Apoi, nu este doar un animal, ci tot acest grup de animale, cele care ne ajută să facem să dispară vechile tipare, să restructurăm câmpurile energetice, să le curățăm și să le transformăm. Putem învăța că Creația, sufletul lui Dumnezeu, trăiește fără excepție în Totul-Ce-Există de la fiecare animal. Și de îndată ce vom redescoperi acest lucru, vom înceta să profităm și să subestimam animalele și tot ceea ce le oferă. Apoi, vom fi recunoscători pentru tot ceea ce ne dăruiesc și în acest fel vom putea intra în contact cu esența lor spirituală. Relația noastră cu animalele nu va mai fi dominată de exploatare și putere, ci de iubire, compasiune și cunoaștere despre unitatea vieții cu Sursa Divină. O esență, fie din animale, fie din plante, conține, din punct de vedere chimic, doar apă (substanța purtătoare) și alcool (pentru conservarea sa). Astăzi știm că cei care poartă informația sunt particulele de lumină ale fotonilor; este lumina esențelor. Problema nu este ceea ce pare a fi.
Fiecare obiect, fiecare corp, fie că este însuflețit sau neînsuflețit, în micuța sa compoziție, este în mișcare sau, așa cum se poate exprima și el, vibrează. Cantitatea de unde vibraționale pe secundă este exprimată în frecvențe. În fiecare dintre aceste frecvențe anumite informații pot fi modulate. Undele radio funcționează pe același principiu; undele pot emite și recepționa muzică sau conversații prin game specifice de frecvențe. Esențele funcționează într-un mod similar, adică echilibrând informațiile care nu sunt în armonie. Prin aceasta, există o nouă armonie între trup, spirit și suflet. Dezinformarea este transformată și stima de sine crește, iar fricile dispar și procesele de auto-vindecare ale organismului sunt activate.

Afișez toate cele 10 rezultate