Noua Linia de Echilibrare Energetică©

Esențele noua linie de echilibrare a energiei – Ne reconectează cu intuiția și îndrumările sufletului.
Esențele de echilibrare energetică pot fi aplicate în momente de stres sau în cazul unor traume fizice și emoționale. Ele prezic o abordare pe mai multe niveluri atunci când vine vorba de combinarea esențelor. Andreas Korte a creat un amestec sinergic al tuturor octavelor vibratoare în care operează gama sa de esențe. De la ciuperci la nivelul solului până la cele mai înalte vibrații ale orhideelor ​​la nivelul superior.

Esențele liniei de echilibrare a energiei sunt esențe unice care pot fi folosite în momente de traume, stres, fizice sau emoționale. Echilibrorii energetici anunță o abordare pe mai multe niveluri a combinării esențelor. Andreas Korte a creat un amestec sinergic al tuturor octavelelor vibraționale în care operează gama sa de esențe, de la ciupercile de la nivelul solului până la vibrațiile superioare ale orhideelor ​​de la nivelul superior.

Amestecurile noastre matrice gata de utilizat se bazează pe mai mult de 30 de ani de experiență cu o varietate de esențe de toate felurile, de la prima esență de delfin până la ultimii purtători de energie subtile. Interacțiunea dintre esențele de flori sălbatice și esențele de piatră prețioasă și alte surse de energie s-a dovedit a fi deosebit de eficientă și armonioasă. În acest fel, grupăm forțele eficiente în dezvoltarea, ordonarea și structurarea diferitelor esențe într-un model energetic propriu, care atrage corpul, sufletul și spiritul deopotrivă. Ca și în cazul unui fel de mâncare bun, diferitele ingrediente sunt emulsionate pe parcursul unui lung proces de fabricație dezvoltat de noi pentru a forma o nouă esență care este stabilă împotriva daunelor și a influențelor de mediu de toate tipurile. De ce calitate ai nevoie pentru a te bucura de viața ta într-un mod sănătos și autodeterminat? Mai bine să vă urmați intuiția atunci când alegeți!

Afișez toate cele 12 rezultate