Spray-uri pentru Animale

Pe baza cercetărilor efectuate în natură încă din 1984, PHI ESSENCES a creat o gamă largă de esențe de geme, trandafiri, orhidee, alte flori sălbatice, cactuși, ciuperci, alături de Esențele Marine și cele Oceanice, precum și Esențe de animale cu ajutorul energiei animalelor sălbatice în habitatele lor naturale. Esențele au fost create fără a prinde sau deranja animalele. „Terapia cu Esențe Florale” este o modalitate de vindecare bazată pe principiul că abordarea dezechilibrelor psihologice și emoționale poate duce la îmbunătățirea sănătății și funcționalității. Majoritatea medicilor veterinari ar fi de acord că emoțiile negative, cum ar fi stresul sau frica, suprimă vindecarea atât la animale, cât și la oameni. Și nu uitați niciodată că iubitele noastre animale de companie ne ajută și pe noi oamenii să ne vindecăm. Toate ființele sunt conectate energetic împreună.
Mod de utilizare: Spray-ul este ușor de utilizat. Pulverizați esența peste animal de la aproximativ 20 cm distanță, apăsând de două-trei ori. De asemenea, puteți pulveriza în apa de băut a animalului sau puteți pulveriza în mână și lăsați animalul să o lingă. Este posibil ca unor animale să nu le placă mirosul alcoolului; dacă da, îl puteți dilua în apă.

Spray-urile sunt potrivite pentru câini, pisici, cai și alte animale domestice. „Animalele fericite sunt animale sănătoase.”

Afișez toate cele 3 rezultate