Apple Rose / Trandafir Hibrid de Măr “Suvenir de Philemon Cochet”

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Rosa rugosa)

La fel ca și „Shara from Fleet”, acesta este un trandafir hibrid, provine de la încrucișa- rea dintre plante diferite din punct de vedere genetic. „Souvenir de Philemon Chochet” este alb pur cu miros dulce care a fost derivat din „Rose Blanc Double de Coubert”. Florile sunt excepțional de frumoase în condiții favorabile, nu în zonele umede. Formează un arbust de aproximativ 1,5 m, care este mai mic decât soiul originar. Cochet (Franța) a crescut Trandafirul în anul 1899.

Efectul Esenței: Această esență ne permite să simțim uniunea dintre corp, minte și suflet. Inima și mintea sunt unite de vibrația iubirii.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Sentimentul de lipsă de iubire se poate externaliza în blocajele corporale. În aceste cazuri, esența poate ajuta pentru a stimula puterile de auto- vindecarea prin influența sa energetică. Putem elibera blocajele și tensiunile astfel, devenim mult mai flexibili și mai relaxați.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Cu ajutorul acestei esențe iubirea poate curge prin corp, minte și suflet și unește cele trei niveluri de senzații între ele. Astfel, le vom primi ca o unitate și vom percepe iubirea atotcuprinzătoare. Iubirea ne va curge prin toată ființa și suntem conectați cu întregul.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența are un efect purificator asupra minții. Totodată, promovează pregătirea pentru o gândire armonioasă și modelată de iubire și astfel, permite iubirea spirituală atotcuprinzătoare. Relațiile de dragoste și de parteneriat pot obține o nouă calitate a conexiunii mentale prin intermediul esenței.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Prin intermediul esenței ne percepem pe noi înșine ca pe un întreg. Această experiență valoroasă a modului în care corpul, mintea și sufletul se contopesc în dragoste unul cu ceilalți și cu cosmosul ne ajută, de exemplu: să ne distanțăm de problemele cotidiene, pentru a putea reflecta asupra lor dintr-un nou punct de vedere.

Afirmația: Corpul, spiritul și sufletul se con- topesc în iubire cu cosmosul.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,