Cinnamon Rose / Trandafirul Scorţişoară

15.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Rosa majalis)

Denumirea Trandafirului „trandafirul de mai” reafirmă perioada de înflorire timpurie, care începe aici în țară mai de grabă din iunie. Trandafirul Scorțișoară are lăstarii maronii, similari bețelor de scorțișoară, de aici îi provine și denumirea de „trandafir de scorțișoară” și nu, așa cum se pretinde uneori că datorită parfumului de scorțișoară al florilor sau al frunzelor.

Efectul Esenței: Esența Trandafirului Scorțișoară ne ajută la trezirea speranței și bucuriei de viață, chiar și în situațiile în care nu există nicio ieșire.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Când disperarea, îndoială, suferința, singurătatea duc la disfuncționalități fizice, esența poate fi folosită. Ne ajută să trezească în noi pute- rea de auto-vindecare sub forma energiei interioare. Cu aceasta, vom redobândi speranța dragostei în viață, vom vedea frumusețea în viața cotidiană. Esența oferă semnalul de a găsi propria cale de ieșire din calea întunecată a vieții. Totodată, este un ajutor energetic pentru cei aflați în izolare: unități de izolare, terapie intensivă. În astfel de cazuri, esența consolidează speranța și certitudinea pentru un viitor pozitiv.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența sprijină disperarea, tristețea, grijile și singurătatea de a „alunecă” în  profunzimi sau în dependențe de alcool, medicamente, droguri, etc., de la care se caută o cale de ieșire. Poate fi folosită ca supliment util în timpul terapiei pentru diferite dependențe. Promovează capacitatea de a face față emoțiilor. Astfel, permite să reducă temerile sentimentul de răceală și situațiile înghesuite, inclusiv claustrofobia (se recomandă să se poarte o sticluță cu esență), pot fi vizualizate  și rezolvate într-o lumină rațională și pot fi vindecate rănile emoționale.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Când noi avem sentimentul de singurătate, deznădejde și izolare, esența ne ajută să redevenim activi, să facem un pas înainte și să ne formăm un mod pozitiv de a gândi spre o evoluție bună.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Focul cald al Trandafirului Scorțișoară aprinde o nouă forță spirituală în noi. Ne împinge să găsim împlinirea în dragoste și rezolvă toate comportamentele „reci”, îndoielile și teme- rile din noi. Are un efect puternic asupra acțiunii interioare, care ne permite să vedem luminița de la capătul tunelului.

Afirmația: Dorul meu de iubire își găsește împlinirea.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,