Japanise Rose / Trandafir Japonez

15.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Rosa roxburghii)

Trandafirul Japonez a fost pentru prima dată cultivat în anul 1840 și are o floare roz delicată cu multe petale fine, care înfășoară o grămadă de tulpini galbene în interior. Trandafirul, rezistent la iarnă, dezvoltă măceșe mari de trandafir, care sunt bogate în vitamina C și arată ca niște castane mici sau stele de dimineață. Având în vedere efectul său, Trandafirul Japonez este similar cu Wild Rose (Măceșul) Dr. Bach.

Efectul Esenței: Aceasta esență oferă modestie și smerenie în iubire. Ne ajută să ne construim speranța în iubire în timpul vieții, practicând moderația și sensibilitatea și să ne arătăm „spinii” doar când este necesar. Darul nostru este de a experimenta sentimentul minunat, că dragostea altruistă, pe care o radiem, este returnată la noi în multe feluri.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Atunci când așteptările altor persoane sunt exagerate (de exemplu: partenerul nostru), cum ar fi auto- exprimarea față de noi și perfecționismul, nerăbdarea și lipsa de speranță pot fi exprimate în simptome corporale. Aici esența Trandafirului Japonez va exercita asupra noastră un efect benefic și de echilibrare energetică.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Sentimentul de nedreptate și disperare în ceea ce privește viitorul personal experimentează un „fascicul de lumină” subtil cu sprijinul acestei esențe. Esența ajută la dezvoltarea unei noi energii cardiace, pe care o vom transmite celorlalți sub formă de căldură, simpatie, afecțiune și deschidere, iar noi în schimb experimentăm această energie de dragoste. Acest lucru face posibilă eliberarea emoțiilor stresante și obținerea unei baze noi de senzații.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Această esență ne poate oferi suportul în procesele mentale de separare de vechile obiceiuri comportamentale (lăcomie, egoism, dependență, auto-evaluare excesivă, amărăciune, cinism, etc.). Promovează disponibilitatea de a ne gândi la noi înșine și ajută ca ideile și perspectivele să poată fi puse în aplicare cu drag în viața cotidiană.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Trandafirul Japonez întărește puterea speranței în noi și astfel, deschide calea spirituală a încrederii, mulțumirii, răbdării și moderației. „Brusc” vom putea experimenta și ulterior vom accepta și onora cu recunoștință darul de dragoste al destinului.

Afirmația: Las speranța să intre în inima mea și să transmit această putere ca iubire.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,