Wild Rose Hybrid / Trandafir Sălbatic Hibrid

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Rosa X pruhoniciana)

Trandafirii sălbatici sau numiți în mod popular trandafirii de câine – cresc și au fost creați în sălbăticie departe de influența umană. Interesant este faptul că ei sunt originali din emisfera nordică. Trandafirii care cresc acum la sud de Ecuador au fost așezați acolo de oameni. În aspectul lor exterior, trandafirii sălbatici prezintă o varietate mare. Florile roșii puternice, majoritatea cu 5 petale, strălucesc pe tulpinile galbene.

Efectul Esenței: Într-o lume plină de contraste Trandafirul Sălbatic ne oferă mai multă statornicie.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Există multe influențe exterioare care dispersează energia corpului. Acest lucru se poate manifesta ca nervozitate, frică de a trăi, lipsă de energie, nesiguranță, nemulțumire, etc. În special, acele reacții nervoase, care perturbă funcția organelor, pot experimenta o reglare energetică și o nouă armonie prin intermediul acestei esențe.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența Trandafirului Sălbatic ne ajută să ne conectăm inima noastră cu Pământul. Vom învăța să recunoaștem și să luăm dragostea într-o lume plină de contradicții. Astfel, vom putea transmite dragostea pe care am primit-o Pământului cu inima deschisă. Vom dezvolta fermitatea și vom simți dragoste de viață.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Energiile absorbite sub formă de informație, cum ar fi: în timpul unui curs sau în timp ce citim, cu esența pot fi structurate și integrate mai clar. Îmbunătățirea capacității de integrare va avea ca rezultat o capacitate clară de a lua decizii. Astfel, vom putea să ne stabilim scopurile și obiectivele și să le urmăm cu o mare statornicie.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Această esență ajută la crearea unei legături între inimă și Pământ. În această legătură există o forță puternică, care trezește o nouă iubire pentru viață, ființă și pentru Întreaga Crea- ție.

Afirmația: Sunt centrat/ă și îmi unesc  inima cu Mama Pământ.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,