Blue Tormaline / Turmalină Albastă

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Numele de turmalina este de origine singaleză. În antichitate se credea că piatra strălucea din interior. Potrivit unei legende grecești, un întreg templu era luminat noaptea de o turmalină care împodobește statuia unei zeițe. În teoria Chakrelor, este atribuită Chakrei plexului solar, Chakrei gâtului și celui de-al treilea ochi. Toate corpurile subtile îi răspund.

Efectul Esenței: Esența Turmalinei Albastre disipă emoțiile blocate în plexul solar deblocându-le, astfel pot fi exprimate prin limbaj. Revitalizează partea noastră feminină, sensibilă din ființa noastră.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Emoțiile blocate și sentimentele stagnate, precum și dorințele suprimate ne împiedică să ne exprimăm personalitatea. Toate acestea se pot reflecta în problemele corpului. Esența promovează rezolvarea unor astfel de simptome la nivel subtil, care în consecință pot fi percepute în mod pozitiv la nivelul corpului. Echilibrul energetic conținut de această esență contracarează stresul. De asemenea, afecțiunile tipice femeilor și simptomele menopauzei primesc ajutorul energetic din esență.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența clarifică dorințele și sentimentele noastre față de alte persoane. Învățăm să facem lucrurile din inimă: nu doar să primim, ci și să oferim. Ajută persoanele să „supraviețuiască” într-un mediu ostil păstrându-și o atitudine veselă. Aici, esența ne încurajează să ne trăim partea noastră feminină și să o exprimăm prin limbaj. Emoțiile noastre vor fi mai fine și vom deveni capabili să le exprimăm diplomatic.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Prin inter- mediul esenței emoțiile și calitățile mentale se conectează. Promovează evoluția conștiinței, care se manifestă printr-o concentrare îmbunătățită, echilibru interior, liniște, libertatea de a alege și gândire liberă. Esența contribuie la îmbunătățirea abilităților noastre sociale, independentă și abilitatea de împlinire personală și gândirea întreprinzătoare.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența conduce la pacea interioară pentru a putea să fim cine suntem cu adevărat, să ne recunoaștem scopurile noastre spirituale și în cele din urmă să le urmăm.

Esența de Orhidee Corespondentă:

Orhideea Înger

Afirmația: Îmi exprim sentimentele la momentul potrivit, simt lumina și libertatea mea de a mă dezvolta. Am forța necesară să ajung la împlinire personală

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,