Calming Down Spray for Children / Spray de Calmare pentru Copii

19.0030.00

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Spray-ul de calmare acţionează în cazul: neliniştii, impulsivităţii, imposibilităţii de a fi atenţi. Combinaţia de esenţe ajută copiii, adolescenţii şi adultii să îşi îmbunătăţească rezultatele la învăţătură. Poate fi utilizat pentru copiii care au fost diagnosticaţi cu ADHD.

Gândeşte şi acţionează.

Mixtura de esenţe ajută în următoarele cazuri: nelinişte puternică, persoana este distrasă, rătăcire mintală incontrolabilă şi dificultatea de a se concentra pe un singur lucru.  Esenţa aduce pace în gândire, ajută să fie atenţi şi clari din punct de vedere mental, nu să fie distraşi când multe fluxuri de informaţie apar stimultan, să se concentreze pe unul. Informaţia poate fi filtrată şi combinată. Amestecul de esenţe promovează abilitatea de a planifica căile de acţiune şi de a efectua priorităţile stabilite şi îndeplinirea sarcinii până la final. Impulsurile necontrolate care apar pot fi mai bine controlate şi regăsite. Memoria se va îmbunătăţii.

Impactul Emoţional:

Esenţele ajută nervii în timpul unui examen, reduce frica de eşec din gândurile stresante şi persoana se poate concentra pe ce are de făcut.

Combinaţia de esenţe susţine renunţarea la perfecţionism şi la cereri excesive de la ei înşişi. Stările alternative între disperare, infatuare, desele experienţe de inferioritate şi eşec se dizolvă. Mai multă încredere conduce la motivare şi vitalitate, acţiune, focusare pe scopuri şi încrederea în forţele proprii pot fi căpătate.
Abilităţi sociale
Mixtura de esenţe ajută la înţelegerea interacţiunii între oameni, aceştia dezvoltă ce este mintal potrivit si protector. Ajută să se dezvolte perspicacitatea când delimitarea, capacitatea de adaptare şi încrederea vizează să conducă. Dezvoltă încrederea de sine şi în mediu, astfel întăreşte puterea în ei să se găsească pe ei înşişi, să depindă mai puţin de opiniile altora şi să fie ei. Abilităţile sociale sunt obţinute şi înţelese, regulile de conduită pot fi învăţate.

Informații suplimentare

Size

,