Dreamers Awareness Spray / Spray-ul de Conştientizare pentru Visători

Descriere

Spray de împământare pentru copiii care visează cu ochii deschişi sau se implică cu greutate în societate sau în lume. A fost descoperit în mod surprinzător, în producerea amestecului de esenţe din spray, faptul că persoanele care din punct de vedere clinic au diverse afecţiuni ADS  (afecţiunea – deficit de atenţie) şi ASA (autism) au nevoie de aceleaşi Esenţe.

Gândeşte şi acţionează. Mixtul de esenţe aduce pace în gândire, ajută să fie alerţi din punct de vedere mental, să fie clari si să nu mai fie neatenţi, când apar mai multe schimbări simultan.
Informaţia poate fi filtrată şi combinată. Munca şi învăţatul vor fi mai efeciente şi îndeplinite obiectivele, ajută şi întăreşte memoria. Conectează mintea cu corpul şi promovează cooperarea dintre emisferele, cea stângă şi cea dreaptă, ale creierului.

Impactul Emoţional

Combinaţia de esenţe ajută la risipirea fricii şi obţinerea clarităţii mintale, să le dezvolte încrederea în ei şi să se protejeze singuri de invazia excesivă de stimuli. Ajută în cazul sensibilităţii excesive, reduce tentaţia de lume imaginară, se scape de fantezi, stimulează interesul în prezent şi susţine conectarea cu realitatea. Mixul de esenţe le oferă putere, le dezvoltă viziunea şi curajul de a implementa ideile noi. Aceastea dezvoltă încrederea de bază şi sentimentul de stabilitate şi că sunt protejaţi, în acelaşi timp cresc sentimentele de siguranţă şi de stabilitate.

Abilităţi Sociale

Copiii care au dificultăţi de a se implica în lume, există deoarece ei nu înţeleg interacţiunile sociale sau deoarece ei nu se focusează pe lumea din jurul lor, ei au nevoie de ajutor să ajungă pe pamânt şi astfel să vrea şi să fie capabili să se implice. Creşterea abilităţii lor de a controla şi de a se proteja pe ei înşişi de stimuli exteriori, le dă posibilitatea de a întelege şi de a se deschide  relaţiilor sociale.

Combinaţia de esenţe ajută la o  înţelegere mai bună a interacţiunii dintre oameni, dezvoltă ce li se potriveşte şi îi protejează mental. Sprijină încrederea de sine şi dezvoltă evaluarea mediului înconjurător, când delimitrea, capacitatea de adaptare şi încrederea conduc spre un obiectiv.