Dolphin / Delfin

16.4525.70

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(tursiops truncatus)

Esența noastră de delfin este prima din lume de acest fel și este fabricată doar cu delfini vii, care trăiesc în libertate.

Delfinul în interpretarea viselor: arată noi căi pentru gândurile noastre, ne oferă o nouă dinamică în viață și noi moduri de a gândi și este un indiciu către iubirea necondiționată.

Esența Delph® (Delfin) a fost realizată pe 22 decembrie 1991 cu animale libere în coasta de nord a Columbia. A fost prima esență a delfinilor la nivel mondial și, personal, a fost un eveniment foarte special. Nu îmi plănuisem și nu mă gândisem să lucrez cu animale, dar delfinii și balenele sunt mesageri ai întregului regat animal, motiv pentru care am fost ghidat spre ei.

La nivel corporal: Delph® este utilizată cu mult succes pentru armonizarea în timpul sarcinii. Esența este folosită de medici și moașe pentru a ajuta în timpul procesului de naștere, rezultând în mai puține complicații. Acest lucru a fost dovedit statistic. Nașterea apare într-un mod simplu și armonic.

După cum arată unele studii, Delph® echilibrează activitatea creierului. Mamele care și-au născut copiii, cu Delph®, raportează că „copiii Delph” se comportă mai bine la școală și arată o bucurie mai mare de a trăi.

Pe plan emoțional: Delph® este noua esență pentru copiii specializați. Unele școli din Elveția au utilizat-o cu succes Delph®. Consilierii școlii au remarcat că poate ajuta copiii cu un ADD (tulburare de deficit de atenție) sau cu un diagnostic ADHD.

Delph® încurajează energia vitală și încrederea în sine. Temerile și limitările pot fi eliberate mai ușor. Ne ajută să dăm un pas suplimentar în evoluția noastră. Ne poate deschide ușor chakra inimii și ne umple cu un sentiment de iubire necondiționată față de Creația lui Dumnezeu.

Pe plan spiritual: Pe baza propriei mele experiențe, presupun că delfinii și balenele au acces probabil la energii superioare și, în cele din urmă, la alte dimensiuni.

Notă specială: Pe lângă esență există și alte elemente Delph®: pandantivul Delph® pentru a transporta chakra inimii, Delph® cream și spray Delph® pentru a curăța spații diferite.

Delph® (Delfin) este o esenţă extraordinară. Produsă cu ajutorul conştient al delfinilor liberi, din mare – locuinţa delfinilor. Esenţa are capacitatea uimitoare de a lucra pe toate Chakrele noastre odată, stimulând şi armonizând intreagă noastră fiinţǎ. Mesajul delfinilor este: exista iubire necondiţională. Ca o întâlnire personală cu delfinii sălbatici în ocean, această esenţă ne deschide Chakra inimii, astfel încât experimentăm viaţa prin unitatea, corelarea şi intrepătrunderea tuturor vieţuitoarelor. Ne echilibrează cele două emisfere, cea stângă şi cea dreaptă, ale creierului. Esenţa este utilă în cazul femeilor însărcinate pe periada sarcinii şi în timpul naşterii. Delfinul are un puternic efect de curăţare atât pe corpul nostru fizic, care este de peste 80 % apă, cât şi pe cel spiritual. De asemenea, esenţa este utilizatǎ pentru curăţare şi la activarea râurilor, lacurilor şi mărilor poluate de deşeuri industriale sau agrare.

Activarea apei cu Delph®

Putem îmbunătăți calitatea apei folosind Delph® Vibrațiile ridicate ale esenței (aproximativ 15.000 hertz) sunt transferate moleculelor de apă, astfel încât vibrațiile moleculelor de apă sunt crescute și, prin aceasta, apa contaminată este îmbunătățită pe energie nivel. S-a observat că impuritățile și particulele dizolvate în apă s-au decantat cu o viteză mai mare.

Mod de preparare:

În primul rând, pregătiți câteva sticle cu diluții de esență Delph®. Pentru a face acest lucru, obțineți câteva sticle curate de sticlă care pot fi închise ermetic, niște coniac și o sticlă cu apă pură.

Puneți aproximativ 30% alcool în sticlă și apoi umpleți-l cu apă. Nu o umpleți complet. Adăugați acum câteva picături de esență Delph® la preparat.

Cantitatea recomandată de esență Delph® în diluare

Adăugați 2 picături în 30 ml de apă

Adăugați 3 picături în 100 ml de apă

Adăugați 5 picături în 500 ml de apă

Adăugați 9 picături în 1000 ml de apă

Diluțiile trebuie făcute igienic. Apoi închideți sticla și agitați-o pentru a o amesteca bine.

Implementare:

Acum, duceți sticlele la apa pe care doriți să o activați, găsiți un moment calm și aruncați sticlele în apă cu o distanță de aproximativ 100 de metri între ele. Concentrează-te și simte-ți sufletul. În caz de curenți puternici, legați o piatră de sticlă cu un fir de nailon, astfel încât acestea să se scufunde.

Sticla rămâne activă pentru o perioadă de aproximativ 70 de ani. Mulți oameni au raportat că, atunci când fac activarea, ar putea simți o energie foarte puternică. Alte persoane au remarcat reacțiile animalelor pe care le-au putut observa în timpul sau imediat după activare.

Cercetări asupra efectului Delph Essences asupra tipurilor de unde cerebrale

Sub auspiciile academiei de cercetare a esențelor florilor, există mai mulți oameni de știință și medici care investighează bio-informațiile despre esențele florilor. Avem sprijin științific în ceea ce privește efectul esențelor, printre alţii este dr. Garcia de la Geneva, se ocupă cu cercetare optocristalografiei și Dr. Günter Haffelder se ocupă cu cercetarea electroencefalogramei (EEG) pentru a capta activitatea creierului (în colaborare cu diverși experți în domeniile biologiei, educației , psihologie, medicină și tehnologie informațională). Unele cercetări fascinante privind, efectul esenţei Delph® asupra activității creierului, au fost efectuate de către Andreas Korte, medici academicieni și alţi cercetători. Studiul a fost realizat de Dr. Garcia (se ocupă de cercetări ale opto-cristalograficelor) și dr. Haffelder (cercetare EEG).

EEG monitorizează activitatea electrică a creierului (oscilații pe secundă: hertz) atunci când cineva este expus la stimuli diferiți. Se împarte în patru intervale de frecvență sau benzi:

  • Starea de veghe, BETA.
  • Concentrație relaxată, ALPHA.
  • Relaxare completă și vise, THETA.
  • Stare adormire profundă, DELTA.

În Institutul său pentru comunicare și cercetare a creierului din Stuttgart, în ultimii 20 de ani, Gunther Haffelder a dezvoltat în continuare tehnici de măsurare EEG pentru studiul și analiza undelor cerebrale. El este capabil să descompună (adică împărțit în părți) semnalele înregistrate de EEG în componentele lor individuale de vibrație folosind tehnici sofisticate de analiză spectrală.

Kristin a scris despre Esența Delph:

PS: Iată o mică mărturie despre Esența ta Delfin, Gabriela a spus că este OK pentru mine să o împărtășesc cu tine!

I-am oferit câteva sticle mici cu Esența pe care le-a împărtășit cu alte persoane. Ea este din Elveția. Înainte de a împărtăși această poveste cu mine, mi-a spus că, în timp ce purta Pendulul cu Esenţa Delfin, s-a conectat atât de puternic și centrat pe inimă cu alte persoane în timpul unui festival de dans pe râu, ca niciodată.

„Kristin, nu am cuvinte pentru tine. Sunt atât de profund recunoscătoare pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine. Toți delfinii au găsit o casă nouă. Așa cum ai spus, bebelușii îl iubesc esenţa Delfin. Cele două nepoate ale mele sunt foarte calme în brațele mele, ori de câte ori am Pandantivul Delfin în jurul gâtului, fina mea Anna-Sophia, în vârstă de 13 ani, a reacționat într-un mod uimitor. Nu i-am spus nimic, doar i-am pus sticla mică și i-a cerut să simtă, mi-a spus după 10 secunde: O, Gabi, sunt înconjurată de delfini, înoată cu mine. De asemenea, prietena mea Edith medita cu Esenţa Delfinul și i-a simțit în jurul ei. Este un medicament puternic, vă mulțumesc foarte mult pentru că a mi-aţi prezentat-o.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,