Esenţe Marine

Toate esenţele create cu energia animalelor marine au fost facute cu metoda cristalului, respectând animalele. Ele nu au fost atinse sau rănite.

Deși nu am intenționat niciodată să lucrez cu animale, animalele s-au integrat în planul meu de viață. Totul a început cu delfinii, decât am fost atras să lucrez cu balene pilot și alte forme de animale marine. Cercetările mele s-au extins ulterior la diferite animale terestre. Acest lucru se datorează faptului că toată viața s-a dezvoltat mai întâi în apă (mări și oceane), deoarece apa este sângele planetei noastre. Cea mai mare parte a suprafeței planetei noastre este acoperită de apă; atât de strict vorbind, trăim cu toții pe insule. Apa este, de asemenea, principalul element constitutiv al tuturor ființelor vii de pe Pământ. Animalele și plantele sunt formate din până la 80% apă. Corpul uman, ca nou-născut, este 75% apă, mai târziu, acesta se schimbă la 60% apă. Fără apă, nu există viață.
Nici o plantă, animal sau om nu poate supraviețui fără apă, este principala hrană pentru toată viața de pe pământ. Viața mamiferelor și a oamenilor crește și se hrănește în lichidul amniotic al mamei. Psihologic, apa este un simbol al sentimentelor și emoțiilor. Apa poate declanșa și schimba emoțiile. În terapia cu apă, blocajele pot fi rezolvate și transformate cu dragoste. Omul învață să-și dezvolte din nou încrederea. Adesea este suficient să stai lângă apă, să navighezi într-o barcă sau să plutești în apă pentru a te simți mai relaxat și mai echilibrat. Apa este, de asemenea, un element primordial care poate fi amenințător. Vederea apei agitate poate declanșa sentimente intense până la frică. Apa liniștită și calmă ne invită să medităm, să ne relaxăm și să găsim liniște. Prin urmare, toate esențele marine sunt legate de sentimentele și emoțiile noastre.

Afișez toate cele 31 de rezultate