Honeysuckle / Mâna Maicii Domnului

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Lonicera caprifolium)

Caprifoiul este o plantă cățărătoare, care poate fi găsită în grădini, parcuri, garduri vii, păduri și foarte rar în sălbăticie. Prin cățărare poate ajunge până la 6 m. Frunzele ascuțite sunt aranjate una față de cealaltă. Din iunie până în septembrie, florile roșii carmin se deschis cu polen galben, aprind un foc fascinant de culoare în grădină și răspândesc un miros uimitor. Numele său „caprifoi” este derivat din cuvântul latin „caprifolium”, care înseamnă ceva de genul caprei sau familiei caprifoiului.

Efectul Esenței: Esența Caprifoiului ne întărește capacitatea proprie de a vedea trecutul în mod pozitiv și astfel, suntem capabili să trăim în prezent cu conștiința completă.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Persoanele, care sunt ancorate în trecut prin gândurile și dorințele lor, sunt atrase de esența Caprifoiului. În aceste cazuri, esența le poate ajuta să se elibereze de trecut, în timp ce păstrează o amintire pozitivă despre trecut. Deci, au libertatea să trăiască în momentul prezent, care poate ajuta o inimă împovărată.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența Caprifoiului ne aduce în prezent, când apare dorința de a opri trecerea timpului, când simțim că preferăm să trăim într-un moment anterior și când vrem să trăim într- o lume a fanteziei. Ne permite să lăsăm tristețea, ghinionul, pierderile sau separările și le dăm la o parte, deoarece există noi oportunități să apară norocul și să avem relații active. De asemenea, esența ne ajută să depășim mai ușor dorul după un transfer, etc. în timp ce stimulează disponibilitatea să acceptăm și să ne bucurăm de noua situație.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența Caprifoiului ne ajută să scăpăm de obiceiurile de gândurile vechi, de amintirile chinuitoare sau măgulitoare, de gândurile de vinovăție, etc. Ne ajută să tăiem legăturile cu trecutul, să reflectăm în mod pozitiv la amintiri, să dobândim conceptele mulțumitoare și astfel, să fim capabili să recunoaștem ce este într-adevăr important.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența ne permite să unim trecutul, prezentul și viitorul. Esența deschide conștiința proprie la cursul trecutului personal, încetăm să mai vorbim despre trecut și deschidem noi evenimente. Crește capacitatea proprie de a vedea dintr-o perspectivă superioară, de a scăpa de propriile legăturile și ne lăsăm duși de val în fluxul lucrurilor. Ne deschidem pe noi, către imaginea de ansamblu și pot apă- rea seninătatea și dragostea pentru „aici și acum”.

Afirmația: Las timpul să curgă natural și mă bucur de prezent. Totul este bine așa cum este.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,