Chicory / Cicoare

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Cichorium intybus)

Cicoarea crește pe soluri pietroase și nisipoase în special pe partea șoselelor. Poate atinge 1 m înălțime și florile sale sunt albastre, în forma de stea și se deschid doar atunci când soarele le atinge, în special, dimineața din luna iulie până în luna septembrie.

Efectul Esenței: Esența Cicorii în general promovează iubirea necondiționată și asta ne ajută să scăpăm de așteptările pe care le avem de la ceilalți. Poate fi folosită atunci când o persoană se confruntă cu problema salvator-victimă, cu probleme cu familia și cu blocaje energetice.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența de Cicoare este recomandată când tendința de a-i proteja pe ceilalți sau posesivitatea este exteriorizată la nivel fizic ca invidie, autocompătimire, etc. Esența ne ajută din punct de vedere energetic să recunoaștem fondul spiritual al problemelor și să le tratăm, astfel ajungem la o îmbunătățire la nivel fizic.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Cei cărora le lipsește această esență florală, adesea se găsesc în situația de a vrea să facă ceva pentru alte persoane, dar acolo nu există nici recunoștință, nici recunoaștere. În cele din urmă, persoana încearcă să obțină afecțiunea tânjită prin dezamăgire, lacrimi, autocompătimire simulând o afecțiune sau fiind emoțională. Esența ne ajută să dezvoltăm o iubire de sine sănătoasă și să încetăm să căutăm iubirea afară.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența ne încurajează să gândim „independent”. Gândurile noastre nu mai sunt condiționate de speranța de a găsi afecțiunea celorlalți, însă găsim iubirea și afecțiunea în interiorul nostru. Adesea esență este benefică acelor care au profesii de vindecare sau sociale. Problemele sunt rezolvate când persoana poate să facă ceva pentru ea și învață să se iubească.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența deschide pieptul și inima spre o capacitate superioara de serenitate. Un sentiment de stăpânire de sine se dezvoltă în noi, care ne arată iubirea adevărată necondiționată. Astfel, putem oferi protecție celorlalți fără a fi copleșitori. Legături mamă-fiu se reafirmă cu esența. Înțelegem că iubirea nu poate fi cumpărată și că trebuie să respectăm libertatea și individualitatea altora pentru a păstra iubirea.

Afirmația: Vă eliberez, astfel fiecare își poate dezvolta planul personal de viață. Ofer iubire altruistă și accept ce primesc.

Informații suplimentare

Size

,