Rock Rose / Iarba Osului

10.0015.00

 

 

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Helianthemum nummularium)

Iarba Osului crește pe pajiștile uscate și însorite și pe pantele stâncoase ale lanțului muntos jos. Este o plantă rezistentă, care ajunge până la 10 cm înălțime. Are o tulpină ramificată. Frunzele sale sunt ovale și păroase. Florile au cinci petale și înfloresc din luna mai până în luna octombrie. Au între 20 – 25 mm, de culoare galben-auriu și se ofilesc repede

Efectul Esenței: Esența Ierbii Osului se poate aplica în stările de anxietate acută cum ar fi panica sau frica de moarte. Ajută la creștere dincolo de sine, de exemplu: ajută activ în cazul unui accident. Ne ajută să ne desprindem de senzația că nimic nu mai are sens. Pofta noastră de viață crește și suntem conștienți de forța noastră că putem schimba situația.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Stările de frică și de panică pot cauza diverse inconveniențe organice. Esențe Ierbii Osului are un efect de dizolvare asupra panicii la nivel energetic și în acest mod ameliorează crampele sau slăbiciunile care duc la inconveniențe organice.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Stările, care indică lipsa esenței se manifestează la persoanele care trăiesc situații excepționale în corpul sau mintea lor, cu ar fi dezastrele sau situațiile de urgența, atunci când aparent nu există speranța. Esența ajută la depășirea situațiilor și a stărilor de frică.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența încurajează claritatea minții în situațiile de teamă sau în stările de frică îndelungate. Știm că frica nu a fost niciodată un mentor bun. Cu această esență dobândim încredere și putem prelua controlul asupra situațiilor dificile. Problemele sunt rezolvate, atunci când este refăcută energia spirituală prin eliberarea fricii și când recunoaștem că spiritul este indestructibil. Ne ajută să fim lucizi și să căpătăm control asupra fiecărei etape a vieții. Totodată, esența este indicată când apărem în public și ne este frică să facem acest lucru.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: În situațiile dificile, în stările de urgență sau excepționale esența ne așază lângă Sinele Superior. Acționăm sub îndrumare Divină, unde nu există frică. Esența este indicată în cazul coșmarurile, ar trebui să fie administrată înainte de somn (metoda paharului cu apă).

Afirmația: Sunt relaxat/ă și apuc mâna lui Dumnezeu, care mă va ajuta să rămân calm/ă în toate etapele vieții mele.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,