Impatiens / Slăbănog

10.0015.00

 

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Impatiens glandulifera)

Slăbănogul este o plantă care poate ajunge la 2 m înălțime, crește pe tot parcursul anului. Trăiește pe malurile râurilor și în zonele mlăștinoase din Himalaya și din Europa. Numele său german Springkraut „iarbă săltăreața” face referire la semințele rotunde, negre, care se împrăștie când apar fructele. Frunzele sunt mari, ascuțite și zimțate și au o margine purpurie. Florile cu cinci petale, în formă de glugă de culoare mov fin, înfloresc între lunile iunie și octombrie. Mugurii, florile și semințele se găsesc pe plantă simultan.

Efectul Esenței: Esența Slăbănogului se recomandă celor care prezintă simptome psihologice de stres și care doresc să dezvolte mai multă seninătate și răbdare.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența Slăbănogului poate fi de ajutor în multiple manifestări nervoase ale corpului. Oferă un efect de armonizare la nivel energetic, care mai târziu este transferat în întreg corpul.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Se recomandă să se utilizeze esența pentru persoanele care se agită, se irită și sunt nervoase. Ajută la echilibrarea emoțiilor care ne fac lipsiți de considerație, nerăbdători sau să avem erupții cutanate. Vom fi mai empatici față de alte persoane și vom acționa cu gândire și cu forță. Problemele se rezolvă liniștit și calm și nu vor mai căuta greșelile altora. Învățăm să gândim cu inima, asupra procesului de dezvoltare. Va fi ușor să ne adaptăm celorlalți și să ne păstrăm mai bine energia.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența Slăbănogului ne ajută să ne concentrăm pe o sarcină și să nu ne mai pierdem în a bate câmpii. Ne putem dezvolta liniștea și pacea noastră. Situațiile în care este necesar un ritm rapid pot fi acum depășite cu o mai mare liniște și claritate mentală.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Cu această esență putem descoperi un ritm interior nou și putem să renunțăm la ritmul agitat „antrenant”. Ne vom înfășura într-o profunzime liniștită și autentică, de unde timpul și situația vor obține o nouă dimensiune.

Afirmația: Am timp și știu că tot ceea ce există pe Pământ cere timp. Cu răbdare accept diversitatea semenilor mei.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,