Aspen / Plop Tremurător

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Populus tremula)

Plopul Tremurător crește în solurile umede ale pășunilor, aproape de apă sau în mlaștinile zonelor împădurite din Centrul Europei și Asia, până la Cercul Polar. Este un copac subțire cu o scoarță netedă gri argintie. Ajunge până la 20 metri înălțime și rare ori se găsește izolat. Frunzele zimțate de la rotunde până la ovale, sunt atașate de copac printr-un pețiol neted. Are flori masculine cenușii și feminine cenușii-verzui, au lungimea de 5-10 cm și înfloresc din februarie până în martie / aprilie înainte ca frunzele să treacă.

Efectul Esenței: Esența ne ajută să depășim fricile nedefinite (frica de întuneric, de singurătate). Ajută la utilizarea sensibilității în mod pozitiv. Ne putem distanța mai bine de energiile negative și, de asemenea, să ne recunoaștem propriul potențial distructiv.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Rănile cele mai frecvente, care arată nevoia acestei esențe sunt cele care se manifestă ca apariții care ne fac să avem frici nerezonabile. Energia florală a Plopului Tremurător promovează încrederea și reînnoiește curajul care calmează fricile noastre și dă pace spiritului nostru neliniștit.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența se recomandă când simțim acea frica care este pregătită să iasă la iveală în orice moment. Noi trăim cu frica că ceva dezastros s-ar putea întâmpla. Poate fi frică de întuneric, de singurătate sau alte sentimente de nesiguranță. Cauza acestor simțăminte poate fi o sensibilitate excesivă la o influență neștiută. Esența ne ajută să controlăm astfel de influențe, transmițând o energie protectoare persoanelor hiper senzoriale și în același timp, le întărește mintea și corpul. Datorită capacităților lor de fi empatici cu ceilalți, activează frecvent în asistența socială și găsesc un sprijin valoros pentru munca lor în esența Plopului Tremurător.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența favorizează o observare mai calmă a situațiilor personale și disipă fricile incerte. Mintea noastră este iluminată și putem identifica clar ce trebuie făcut. Gradual putem depăși coșmarurile, mâniile, gândurile de sinucidere sau fricile nocturne.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Cu esența devenim mai capabili să ne folosim super sensibilitatea noastră pentru a identifica capacitățile personale intuitive și astfel, putem aborda nivelurile subtile ale conștiinței noastre. Cu încredere de sine ne putem deschide iubirii universale și ne simțim incluși într-o ordine superioară, înfășurați în protecția esenței.

Afirmația: Lumina și protecția divină mă însoțesc și primesc sensibilitatea ca  un dar.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,