Beech / Fag

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

 (Fagus sylvatica)

Fagii pot fi găsiți pe întregul teritoriul al Europei formând păduri strălucitoare. Este un copac de o mărime considerabilă care poate ajunge până la 30 m. Are o scoarța moale de nuanțe gri-plumb. Coronamentul său distribuie o umbră deasă și foarte puține plante cresc sub el. Frunzele eliptice, ușor ondulate la margine cresc în 2 rânduri. Înflorește între lunile aprilie și mai, la puțin timp după ce frunzele trec. Florile feminine sunt coronițe mici verzi-roșii, cele masculine sunt ciorchini pendulari galbeni-verzi.

Efectul Esenței: Esența ne ajută să ne dezvoltăm un nivel ridicat de toleranță și de generozitate. Ne învață să fim atenți la propriile greșeli, astfel ne vom opri din a mai critica alte persoane.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Avem nevoie de esența Fagului, când diferite părți ale corpului este posibil să fie amorțite, sensibilitatea la zgomote s-a intensificat, există probleme digestive sau probleme ale pielii, din aceste motive apar probleme senzitive certe cum ar fi intoleranța. Esența stimulează procesul de auto-vindecare la nivel energetic, ne eliberează de severitatea excesivă, critică, prejudecăți, aroganță, etc. Astfel, ajungem la o stare de armonie și generozitate, care are un impact pozitiv asupra organismului nostru.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența Fagului se recomandă când sentimentele de rigiditate sunt însoțite de mânie, furie, și iritabilitate, făcând viața „acră”. Cu esența vom învăța să ne eliberăm de rigiditatea noastră. Ne va fi mai ușor să acceptăm și opiniile celorlalți și ne vom elibera de zelul de a critica, al pedanteriei și al intoleranță și în același timp, vom deveni mult mai înțelegători cu noi înșine și cu ceilalți. Așadar, se poate dezvolta o atitudine liberă și relaxată față de viață.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Când intoleranța și seriozitatea s-au „blocat” în mintea noastră, esența ne oferă o vibrație eliberatoare. Recunoaștem atitudini rigide sau conflicte profunde care s-au putut stabili ca rezultat al deziluziilor, umilințelor, sentimentelor de ură, lipsa stimei de sine sau exasperarea. Cu esența este posibil să ne debarasăm de stratul rigid și constrângător și ne lăsam acoperiți de o nouă, generoasă modalitate de gândire.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența face legătura cu Sinele Superior și astfel se câștigă înțelegere, toleranța, discernământ și bun simț. Problemele se rezolvă prin jude- cată constructivă, înțelegere și bunătate. Esența transmite diverse forme de exprimare în viață.

Afirmația: Îi accept pe ceilalți așa cum sunt ei și, totodată, îmi accept slăbiciunile.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,