Larch / Larice

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Larix decidua)

Laricele este împrăștiat pe zonele din centrul și vestul Europei. Acest conifer, cu scoarță dură, poate ajunge până la 50 m înălțime și trăiește 700 de ani. Frunzele sale verzi, flexibile, liniare sunt crescute formând o rază care capătă în toamnă o nuanță galben-aurie înainte să cadă de pe copac. Florile sale înfloresc între lunile martie-aprilie, florile femele apar ca o lumânare îndreptată și cele masculine ca niște lumânări galbene roșiatice.

Efectul Esenței: Esența Laricelui îmbunătățește încredere de sine, încurajează conștiința de sine și abilitatea de a implementa cu succes darurile noastre. Cu esența Laricelui vom descoperi faptul că putem obține orice ne propunem cu adevărat.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Încrederea de sine scăzută poate fi motivul unei largi varietăți de afecțiuni. Astfel, esența ne face conștienți de capacitățile noastre. Stima de sine nu va mai depinde de confirmarea exterioară. Vom fi putea să înfruntăm fricile noastre și să le facem să dispară. Persoana adoptă o poziție fermă, pe care o promovează la nivel fizic.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: În situațiile următoare: indivizii care sunt ezitanți, pesimiști, au un sentiment și un complex de inferioritate și se disprețuiesc pe ei înșiși, atunci când există o frică imensă de eșec, când pare că viața este în totalitate compusă din baiere care îi opresc fără nicio explicație, în special, în timpul pubertății, atunci când persoana încearcă să se găsească pe ea însăși și orientarea sa, esența Laricelui s-a demonstrat a fi folositoare, în special, să rezolve problemele și să îi ajute să preia frâiele vieții lor.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Această esența ajută la eradicarea obiceiurilor nega- tive și a fricilor. Vom putea să vedem și să ne dezvoltăm mental oportunitățile, pentru împlinirea noastră personală, luând în considerare circumstanțele noastre vitale exterioare.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Cu această esență vom fi capabili să stabilim o legătură cu forțele noastre. Ne vom simți protejați de vibrațiile altor persoane, care pot interfera în ascensiunea noastră. Va reapărea vechia încredere în noi și în capacitățile noastre, vom fi apți să ne conducem dintr-o perspectivă superioară.

Afirmația: Sunt încrezător / încrezătoare și o iau pas cu pas în timp, reușind de fiecare dată.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,