Oak / Stejar

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Quercus robur)

Muștarul Sălbatic poate crește subit, de exemplu: în mijlocul unui câmp proaspăt arat, pe soluri necultivate sau pe marginea drumurilor noi. Această plantă nativă poate ajunge până la maxim 70 cm înălțime și crește pe soluri sărace, sărate, alcaline din nordul Europei. Frunzele sale cresc individual, acestea sunt mari, suprapuse, zimțate și catifelate. Florile au patru petale și se deschid între lunile mai și septembrie.

Efectul Esenței: Esența Muștarului alungă norul întunecat, pe care în vedem în jurul nostru. Este mai ușor să acceptăm umbra, astfel încât să ne întoarcem mai ușor la lumină.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Melancolia și toanele de depresie pot conduce la un deficit de energie și la o varietate de afecțiuni ale corpului. Din punct de vedere energetic, esența Muștarului aduce o stabilitate nouă, căldură și distrage atenția, astfel stimulează dispariția problemelor corporale. Esența este de ajutor pentru a depăși perioada de schimbare din anii care preced menopauza și se recomandă în combinație cu Scleranthus. Totodată, poate fi recomandată, pentru depășirea conflictelor din timpul pubertății.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Când depresia domină emoțiile noastre ne simțim prizonierii unei melancolii nedefinite. Rămânem complet pasivi paralizați și detașați de viață. Alte semne sunt: lipsa simțului umorului, pesimismul, depresia endogenă și  comportamentul introvertit. Aici, esența Muștarului ne ajută să scăpăm de mediul negativ al vieții presiunile sale. Pe de altă parte, putem să înfruntăm și să rezolvăm alte experiențe șocante și presiuni psihice.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența Muștarului stimulează forța noastră interi- oară, înfrânge gândurile negative sau depresia. În fața tuturor acestor pagube ne putem opune printr-o stabilitatea interioară și o bucurie de viața neclintită. Energia noastră mentală se va manifesta arătându-ne că suntem destul de puternici să ne impunem în fața problemelor. Mai ușor vom identifica și accepta tristețea.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Datorită schimbărilor care au loc la nivelul conștiinței noastre, cu ajutorul esenței Muștarului vom fi capabili să scăpăm de regulile și restricțiile demodate. Suntem plasați la o înălțime superioară vom putea observa aceste schimbări și în același timp, energia și creativitatea proprie ne vor duce spre îndeplinirea obiectivelor.

Afirmația: Recunoscând întunericul, pot să regăsesc lumina și să percep armonia și fericirea.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,