Heather / Iabra Neagră

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Calluna vulgaris)

Iarba Neagră poate ajunge până la 40 cm înălțime. Este un arbust care crește pe terenurile virane, uscate necultivate și nisipoase din nordul Europei. Fiind o plantă care crește în grupuri, aceasta acoperă zone mari. Florile sale înfloresc între iunie august și octombrie. Au diametrul de 4 mm și au multe petale mov și liliachii, formând spice de 15 cm.

Efectul Esenței: Esența Ierbii Negre stimulează abilitățile noastre de comunicare în mod egal cu alte persoane și conferă liniște sufletească.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Din punct de vedere energetic, esența Ierbii Negre ne ajută să modificăm cauzele multiplelor stări de tensiune ale corpului. Putem depăși sentimentul de singurătate interioară, lipsa memoriei și expansiunea excesivă în timp ce găsim un nivel superior de pace interioară.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Cei care au nevoie de esența Ierbii Negre caută în mod constant confirmarea altor persoane, deoarece ei vor să fie mereu în centrul atenției. Adesea se simt desconsiderați și asta îi rănește. Cu esența Ierbii Negre vor găsi siguranța și confort în ei înșiși. Va fi mai ușor să fie singuri cu ei înșiși, ar putea chiar să fie capabili să se confrunte cu emoții reprimate. Cu perseverență vor putea lucra și depăși complexele de inferioritate.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Cu esența mintea experimentează o independență mai mare. Vom deveni conștienți de viziunile și de tiparele de gândire adoptate de la alte persoane și pot fi aruncate. De asemenea, există mai multă calmitate în gândire. Dacă înainte ne simțeam tentați să vorbim despre toate chestiile noastre cu ceilalți, acum găsim sfaturi și sprijin în noi. Ne schimbăm modul de comunicare. Sunt consolidate capacitatea de a fi o cooperanți, la fel ca și capacitatea să fim retrași și să arătăm interes, toleranță și compasiune celorlalți.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența ne calmează cu scopul de a ne permite să medităm. Oferă energia necesară, astfel încât să depindem doar de noi înșine. Ne percepem ca o persoană independentă și în același timp, acceptăm limitele personale ale celorlalți. Capacitatea de a ne asculta vocea interioară se dezvoltă, la fel cum noi ne concentrăm pe noi înșine și nu acceptăm influența altora. Avem posibilitatea de a descoperi și de a dezvolta complet noi calități.

Afirmația: Sunt calm/ă și îmi ascult sufletul.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,