Red Chestnut / Castan Roşu

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Aesculus Carneea)

Castanul Roșu poate fi găsit în parcuri și promenade în Europa. Acest copac fragil, poate ajunge la 15 m înălțime. Florile sale de culoare roșu deschis înfloresc între lunile mai și iunie, în același timp cu frunzele sale, care sunt simetrice. Florile pot măsura între 10 – 20 mm diametru și cresc aranjate în forma unei lumânări ajungând până la 10 – 20 cm lungime. Frunzele mari pot arătă de la 5 – 7 „degete”, fructul este o capsulă cu 1 – 3 semințe.

Efectul Esenței: Esența Castanului Roșu ne permite să fim tăcuți când suferim pentru starea celorlalți. Ne ajută să ne risipim îngrijorarea pentru alte persoane și astfel, să devenim un sprijin mai puternic.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Mamele sau părinții care suferă fără motiv pentru copiii lor sunt atrași de esență. Anxietatea și frica interioară ne pot conduce la numeroase tensiuni la nivel corporal. În cazul acestor simptome și cauze, esența poate aduce încredere în protecția Divină. Datorită păcii și armoniei, inconveniențele corporale vor fi rezolvate, deoarece erau manifestări ale agitației interioare.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Când ne îngrijorăm pentru ceilalți în mod excesiv, simțim anxietate și frică pentru starea celor dragi nouă și ni se pare dificil să plecăm de lângă ei. Tendința de a avea premuniții negative este mereu prezentă și gândurile noastre negative pot conduce la apariția unor astfel de evenimente de temut. Esența ne stimulează abilitatea de a le permite mai ușor celorlalți să meargă mai departe, putem să îi lăsăm „în mâinile vieții” în mod calm. Ne ajută să îi lăsăm pe cei dragi să plece fără durere, după moarte.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența ne ajută să căpătam o serenitate profundă asu- pra gândurilor și să ne simțim în siguranță. Vom putea identifica adevăratele motive ale fricilor noastre și vom accepta că ceilalți au propriul lor destin, pe care este necesar să îl urmeze ei înșiși. Acest lucru creează un mod de gândire independent, liber și pozitiv. Putem să ne dezvoltăm pe noi înșine cu toată forța noastră mentală spre scopul nostru în viață. Esența este recomandată asistentelor, psihologilor, profesorilor, etc. Putem transmite gânduri bune și constructive celorlalți.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Cu esența simțim că facem parte din iubirea divină și meditația cosmică. Implicit vom putea sta ca o „rocă împotriva valurilor”. Esența aduce liniște și abilitatea de a ne detașa de ceilalți stimulează speranța și încredere în destin.

Afirmația: Știu că toți avem protecție superioară. Am încredere și radiez energie bună.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,