Chestnut Bud / Mugure de Castan

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Aesculus hippocastanum)

Castanul este un copac impunător care poate ajunge până la 30 de m înălțime. Se găsește cel mai mult în Europa. Mugurii de Castan se află la sfârșitul lăstarilor. Florile și frunzele sale sunt în interiorul mugurilor care se deschid în luna aprilie.

Efectul Esenței: Esența Mugurelui de Castan ne ajută să identificăm procesele de învățare și să le integrăm. În acest mod ne deschidem experiențelor noi și ne dezvoltăm potențialul propriu.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența Mugurelui de Castan poate fi utilizată ca un remediu energetic pentru atacurile recurente periodice ale problemelor pielii sau ale afecțiunilor similare crampelor.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Adesea cineva se simte ca un „infractor repetent”, fiindcă face aceleași greșeli, trăiești aceleași situații și are aceleași sentimente și dureri. Esența ne ajută să rupem obiceiurile repetitive. Dacă până acum eram limitați de tristețe, acum suntem capabili să vedem căi, feluri de gândire și scopuri noi.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența Mugurului de Castan este necesară când persoana face aceleași greșeli în mod repetat și acest lucru se datorează faptului că aceste experiențe nu au fost procesate în mod convenabil și astfel, nu învățăm din ele suficient. Blocajele în învățarea, lipsa atenției, a memoriei, frica de examene, sunt unele din caracteristicile care denotă necesitatea esenței. Totodată, vom deveni mai deschiși la minte, ne vom îmbunătăți abilitățile de învățare și în același timp, vom fi capabili să le transmitem și vom fi mai calmi și răbdători. Esență ne va fi de mare ajutor atunci când ne pregătim pentru examen, fiindcă încurajează perseverența și predispoziția de a pune în practică ceea ce am învățat.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența favorizează procesele cognitive. Persoana realizează că poate învăța din greșelile sale, se vede sensul și beneficiile greșelilor în procesul de învățare. Trăiește în prezent mult mai intens și este capabilă să își ia timpul necesar pentru a înțelege și a procesa situația înainte să își stabilească noi obiective. În modul în care progresăm, așa devenim capabili să identificăm viața și sarcina de a învăța și învățăm să o acceptăm.

Afirmația: Profit de experiențele trecutului fericit/ă învăț concepte noi și îmi stabilesc viitorul.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,