Olive / Măslină

10.0015.00

 

 

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Olea europaea)

Măslinul preferă solurile însorite și uscate din bazinul Mediteraneean, Australia, Noua Zeelandă. Se caracterizează printr-o putere uimitoare de regenerare, frunzele sale încolțesc din nou, chiar și după un incendiu. Poate ajunge până la 15 m înălțime și poate trăi 100 de ani. Frunzele sale, mereu verzi și opuse, sunt cornacee și lanceolate și pot ajunge până la 6 cm lungime. Florile cresc din pețiolul frunzelor în racem. Florile cresc câte patru, au culoarea crem și înfloresc între lunile mai și iunie. Fructele sale sunt măslinele.

Efectul Esenței: Esența Măslinei poate fi administrată în cazurile de oboseală. Furnizează un sprijin deosebit în momentele dificile și stimulează forța interioară

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Cei care sunt complet extenuați din diverse motive, găsesc în esența Măslinei o putere reînnoită și își pot regenera afecțiunile corporale. Esența conferă o senzație de sănătate, așa cum restabilește mișcarea fluxului energetic. O calitate importantă a esenței este aceea că persoana învață să se amuze de ea însăși și să se deconecteze de la activități, când este necesar. Totodată, este utilă celor care lucrează ca terapeuți și tind să se epuizeze și să dezvolte prea puțină auto-protecție.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Atunci când ne simțim obosiți, consumați sau extenuați, avem tendința să fim depresivi și preferăm să ne îngropăm inima în tristețe. Esența poate acționa ca o mână ferm întinsă pe care o putem apuca. Ne dă liniște, armonie și senzația de siguranță. Ne vom colecta forța, ne vom bucura făcând nimic și ne vom reface după perioade de timp dificile. Esența este indicată, în special celor care efectuează activități care cer sacrificiu și au senzația că sunt permanent neajutorați, au afecțiuni îndelungate și părinților singuri. Disipă fricile noastre și ne furnizează forța și energia necesară să ne îndeplinim sarcini- le.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența aduce schimbarea gândirii. Putem obține rezultate bune și să îi ajutăm pe alții, pentru că ne acordăm momente de liniștite regulat. Și acestea încep în capetele noastre, când ne dăm „permisiunea” să facem ceva pentru noi.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: De exemplu: fluxul energiei superioare, care ne invadează, poate transforma meditația noastră, într-o insulă reală de putere în viața cotidiană. Vom percepe viață și vom simți că suntem absorbiți în ea și realizăm că energia toată vine de la Dumnezeu.

Afirmația: O energie nouă circulă în interiorul meu, mă bucur de fericirea mea și îmi înfrunt provocările în mod ferm

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,