Gentian / Genţiană

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Gentiana amarella)

Gențiana este o plantă bienală care crește în solurile calcaroase și uscate ale pășuni- lor și dealurilor. În primul an apare doar o rozetă și în cel de al doilea an crește o tulpină solidă de 20 cm înălțime cu frunze lanceolate și multe flori. Gențiana își deschide florile în formă de trompetă la sfârșitul verii și începutul toamnei din august până în octombrie. Sunt compuse din cinci petale roșu-violet, de culoarea spiritualității. Gențiana este sensibilă la poluarea, deci în multe locuri este pe cale de dispariție.

Efectul Esenței: Esența Gențianei ne ajută să dezvoltăm încrederea în Dumnezeu în fața dificultăților și a certitudinii că totul va fie bine.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența Gențianei este necesară când conștiința noastră este dominată de lipsa stimei de sine, depresie reactivă, descurajare și insecuritatea ne domină. La fel ca și în cazul deficienței de Ulm, există teama de eșec. Nu din cauza supraîncărcării, ci pentru că suntem sceptici și am renunțat la orice speranță de victorie. Esența ajută la refacerea încrederii și a siguranței interioare, care au fost pierdute și armonizează astfel nivelul energetic al corpului. Disconfortul corporal, cum ar fi pierderea energiei, prezintă o îmbunătățire.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Sentimentele de slăbiciune asociate cu așteptări negative și etape de neliniște, dubiu și neputința sunt exact în domeniile unde acționează esența Gențianei. Prin intermediul esenței ne recăpătăm încrederea în Dumnezeu și în noi, curajul, speranța, optimismul, puterea voinței și stabilitate. Ne învață să integrăm conflictele în viața de zi cu zi și să le rezolvăm.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Când voința noastră cedează, pesimismul și neîncrederea influențează forța noastră mentală, esența generează o nouă energie în lăuntrul nostru. În primul rând, senzitivismul individului primește o protecție interioară și astfel în exterior poate apărea mai multă hotărâre. Se trezesc curajul și capacitatea de rezistența (din nou) și realizăm faptul ca noi suntem cei care își formează propria realitate prin energia noastră. Tiparele de gândire negative dispar și sunt înlocuite cu unele pozitive.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Cu esența devine mai ușor să găsim partea pozitivă în situațiile dificile. Orizonturile sunt extinse și datorită noilor perspective găsim soluții la probleme. Această conștiință vine împreună cu un sentiment puternic că Dumnezeu ne ghidează și ne protejează.

Afirmația: Am curajul să cresc răbdător / răbdătoare la fel ca natura și cred, am încredere și stăpânesc dificultățile

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,