Agrimony / Turtiţa Mare

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Agrimonia eupatoria)

Această plantă ajunge de la 40 – 60 cm și poate fi găsită în solurile argiloase bogate și calcaroase de la marginea pădurilor. Este rezistentă pe timpul iernii și crește pe marginea drumurilor, desișurilor pășunilor sau pe pământul necultivat în zonele temperate din Europa și America. Nu tolerează solurile acide și necesită puțină umbră. O tulpină tare și păroasă crește în linie dreaptă din rădăcină. Florile galbene de 5- 8 mm, sunt parfumate și aromate, ies în evidență individual și staminele ascund pistilul.

Efectul Esenței: Esența Turtiței Mari ne ajută să ne exprimăm sentimentele și să comunicăm cu ceilalți. Sentimentul interior pentru situațiile potrivite este consolidat. Turtița mare are un efect de armonizare, de detoxificare și permite oamenilor să se apropie deschis către alții.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența Turtiței Mari este recomandată pentru afecțiunile corporale care își au originea în conflicte, frici, suferință mentală, neliniște, singurătate, etc. Esența este indicată ca fiind un sprijin energetic care rezolvă cauzele acestor probleme. O data cu vindecarea aceasta, la nivel energetic începe procesul de auto-vindecare fizică.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Când gândurile supărătoare, stresul emoțional, așteptarea stresantă sau frica de viitor ne influențează viața, esența poate genera rela- xare și detașare. Ne ajută să ne eliberăm de supărări minore, furie interioară, neliniște, sentimentul de singurătate și de opresiune. Cei care ascund o durere interioară sub o mască, pot simți o alinare, când iau esența. Cu esența învață să se deschidă pe ei înșiși persoanelor potrivite și să integreze aceste experiențe.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Cu esența este posibil să luăm în considerare problemele și să ne rezolvăm conflictele cu serenitate. Există o predispoziție întărită de a fi conciliant cu o chestiune specifică. Ne concentrăm pe lucrurile importante și renunțăm la căile greșite, cum ar fi dependențele. Ne ajută să învățăm din experiența noastră și să o integrăm.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Cu această esență renunțăm la viața noastră superficială cu scopul de a merge mai departe în adâncurile spiritului nostru și pe tărâmul necunoscut până acum. Atingem posibilități abisale, vom accepta și înțelege calitatea flexibilă a vieții spirituale. În sfârșit, găsim echilibrul, fericirea sinceră, plăcerea autentică de a trăi și pacea internă.

Afirmația: Lumina și întunericul coexistă în mine și eu sunt așa cum sunt. Există fericire, serenitatea și pace când îmi îndeplinesc sarcinile.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,