Inner Cleansing Cactus / Cactusul Curăţare Interioară

13.0018.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Cleistocactus ritterij)

Cleistocactus sunt cactuși columnari, subțiri au tulpina în formă de coloană, ramurile de la bază sunt înconjurate de o multitudine de nervuri și sunt acoperite dens de spini delicați. Speciile Cleistocactus ritterii au fost descoperite în nordul Boliviei. Se caracterizează prin capul lor pufos și cu flori tubulare lungi galben lămâie, care par a fi fost create pentru pasările colibri, care vin cu ciocul lor ascuțit și au grijă de polenizare. Lăstarii sunt subțiri și acoperiți de spini fini, moi, albi.

Efectul Esenței: Cactusul Curățare Interi- oară stimulează procesarea și „digestia” lină a tuturor impresiilor noastre. Promovează purificarea și stimulează procesele interne.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Această esență sprijină toate procesele corporale de purificare la nivel energetic. În special, a fost determinat efectul său energetic asupra tractului digestiv (intestinelor). Impulsul energetic asupra funcțiilor de curățare, de exemplu: poate să sprijine terapia cu hidrocoloni, o cură de post și îndepărtarea produselor metabolice care au acid uric, etc.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Cei care se simt adesea atacați de ceilalți și în consecință, care se luptă cu emoțiile rebele, sunt de obicei atrași de această esență. Transmite o protecție energetică puternică și ne ajută să „digerăm” experiențele negative care ne atacă. Esența poate fi administrată și pe perioada pubertății, ca energie protectoare.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esență creează o aură protectoare în jurul capului și astfel, poate fi folositoare în special, acelora care „țin capul sus” (de exemplu: în domeniul profesional). Esența ne învață să ne descurcăm mai bine în ceea ce privește agresivitatea și să ne păstrăm mintea limpede departe de aceasta, în loc să ne gândim zile în șir la nimicuri. Înconjurați de aura sa protectoare, putem dezvolta forța mentală fără să fim afectați de distragerile exterioare.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Cu această esență, putem elimina cu calmitate de la nivel spiritual, aderarea noastră la vechile modele comportamentale, care se manifestă în corp, de exemplu: constipația. Vom fi capabili să ne deschidem noilor experiențe și să simțim și să avem o nouă conștiință. Energia eliberată, scăpând de obiceiurile vechi, ne va ajuta în viața spirituală.

Afirmația: Mă purific pe mine și corpul meu de tot ceea ce mă împovărează (împiedică).

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,