Beauty Cactus / Cactusul Frumuseţe

13.0018.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Echinocereus scheeri)

Această variantă foarte frumoasă de echinocereus scheeri a fost descoperită de europeni în anul 1978 pe drumul de la Durango spre Mazatlan, în statul mexican Sinaloa. Crește ca iarba, adesea împreună cu ferigi rare, agavi și cactusul Mammilaria guillauminiana. Are doar 10 – 15 cm înălțime, are un corp de culoare verde deschis și nu are spini. Cu florile mari, minunate, roz, strălucește aproape de pământ și exprimă frumusețea care poate crește și la „nivelele superioare”.

Efectul Esenței : Esența Cactusului Frumusețe ne ajută să ne dezvoltăm frumusețea interioară. Energia noastră cardiacă se echilibrează. Esența încurajează persoanele timide, dându-le posibilitatea să-și exprime mai puternic personalitatea. Pe de altă parte, cei care au tendința să își dea prea multă importanță își dezvoltă modestia și răbdarea.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Această esență are un efect benefic și energetic de întărire la nivelul inimii, de care beneficiază diferite afecțiuni ale inimii. Învață oamenii să își descopere frumusețea interioară și astfel, o pot arăta și pot trăi în exterior cu aceasta. Esența este foarte utilă celor care nu sunt mulțumiți de corpul lor și pentru cei care sunt extrem de modești și discreți. Totodată, se recomandă celor care sunt prea vizibile în aparență și care au uitat de valori precum modestia, smerenia și răbdarea.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Aspectul nostru poate trezi în noi multiple emoții,de exemplu: nemulțumire, furie, disperare,îndoieli, frustrare, indiferență, ură față de noi înșine,indiferență,însăși

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,