Nobel Heart Cactus / Cactusul Inimă Nobilă

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

 (Stenocereus marginatus)

De obicei se găsește în Mexic formând un gard viu, o misiune perfectă pentru cei 4 m înălțime ai săi. Totodată, este utilizat ca materie primă pentru a produce pălăriile tradiționale din această zonă. Acest cactus crește formând coaste foarte drepte, de aceea se mai numește și marginatus. Nu prezintă mereu spini, dar atunci când se întâmplă acestuia sunt așezați printre areole. Florile sale verzi se deschid noaptea.

Efectul Esenței: Esența Cactusului Inimă Nobilă promovează atitudinea noastră interioară de îndreptare, de exemplu: după perioadele dificile. Această atitudine interi- oară oferă sprijin energetic coloanei vertebrale și ajută la deschiderea sinceră a inimii.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Calitatea esenței, care ne face să ne deschidem inimile, va acționa pozitiv asupra oricăror problemele ale Chakrei Inimii, derivate din stres, frici, îngrijorări, presiune, durere și așa mai departe. Esența ne îndreaptă și vom simți aceeași energie acționând asupra coloanei vertebrale. Corectează deviațiile la nivel energetic și oferă o protecție eterică coloanei vertebrale. Cu această esența interiorul nostru poate fi îndreptat.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Inima noastră deschisă ne va permite să primim fericire și iubire. Ne putem elibera de emoțiile negative și să ne dezvoltăm calitățile inimii, cum ar fi compasiunea, înțelegerea și iubirea. În același timp, esența este utilă pentru inimă rece,deoarece ajută la dezghețarea cubului de gheață. Cu esența, „băieții duri”vor fi conștienți de deschiderea care se ascunde în inimile lor. Se intensifică expresia „plină de sentimente” și îndreptarea din inimă.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Această esență stimulează îndreptarea inimii, care este totodată reflectată în planul mental. Gândurile noastre vor fi mai sincere, mai încrezătoare și vom putea fi fideli ideilor și planurilor noastre.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Oscilațiile iubirii și protecției ale acestei esențe, ne vor ghida în evoluția noastră spirituală. Vom putea fi siguri de noi înșine, în timp ce ne decidem atitudinea interioară, de exemplu: după schimbarea orientării spirituale.

Afirmația: Mă îndrept și prin forța atitudinii mele mi se deschide inima.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,