Queen of the Night Cactus / Cactusul Regina Nopţii

13.0018.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Selenicereus grandiflorus)

Există în jur de douăzeci de specii diferite de Selenicereus, majoritatea fiind răspândită în Caraibe și Mexic. Toate au flori mari albe, care pot fi admirate în timpul nopții. Florile fascinante în formă de stea se deschid ca epifite lungi și au un parfum încântător. Această esență energetică a fost permis să fie creată în vara anului 1996 în noaptea solstițiului de vară în Patmos în Grecia cu primele raze ale soarelui de dimineață.

Efectul Esenței: Esența Cactusului Regina Nopții luminează întunericul grijilor și al temerilor noastre. Ne curăță și purifică gândurile și ne clarifică energia noastră mentală și dă naștere speranțelor noi. Citiți acest fragment din Flautul Magic de Mozart: „Razele soarelui alungă noaptea, distrug înșelătoare a întunericului”.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența acționează asupra Chakrei Plexului Solar. Prin fluctuațiile sale de energie purificatoare, stimulează capacitate de regenerare și în special, armonizează organismul în zona Chakrei a-3-a.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Când ne confruntăm cu un val de emoții, de multe ori ne simțim foarte întunecați. Nu putem vedea nicio lumină care să ne ghideze spre exterior. Esența Cactusului Regina Nopții ne poate arăta ieșirea din valul umbrelor noastre și ne poate arăta lumina reînnoită a speranței, ca rezultat al energiei sale purificatoare.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Atunci când grijile și temerile ne influențează forța mentală esența transmite energia necesară să obținem claritate și purificare în planul gândirii. Ne permite să fim conștienți de diferitele zone unde întunericul este încă puternic. Vom putea să fim inundați de lumină și claritate în culorile întunecate ale ideologie noastre. Procesele noastre de gândire se vor dezvolta într-un mod linear și vor fi mult mai clare.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența îi ajută pe cei care trăiesc în întunericul spiritual. Le oferă abilitatea de a discerne aspectele care sunt în detrimentul dezvoltării lor spirituale și pot scăpa de ele. Esența este un aliat important pentru aceea care doresc să-L găsească pe Dumnezeu în ei înșiși, dar nu o pot face, de exemplu: nu pot renunța la sectele în care sunt implicați.

Afirmația: Simt o purificare profundă și trec de la întuneric la lumină divină.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,