Here and Now Cactus / Cactusul Aici şi Acum

13.0018.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Hylocereus undatus)

Această plantă aparține grupei Hylocereus, toate sunt epifite. Asta înseamnă că se dezvoltă – fără a distruge planta gazdă – pe copaci sau tufișuri. Copacii mari precum și rocile mari, sunt adesea acoperite complet de acest cactus cu ascensiune rapidă. Cu florile sale mari, de aproximativ 25 cm lățime, Hylocereus are o carismă fascinantă. Florile se deschid noaptea și rămân deschise până în jurul orei 9:00 a.m. Fructele acestui cactus sunt similare mărului și sunt foarte suculente și dulci, fiind populare în Mexic și Antilele.

Efectul Esenței : Esența Cactusului Aici și Acum ne ajută cu vibrația sa de conștientizare să acceptăm și să iubim întruparea noastră. Stimulează contactul cu materia și iubirea față de Pământ, natură și a propriului corp.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Atunci când nu ne simțim confortabili în corpul nostru, când există niște probleme de sănătate, care într-un fel nu „corespund”, nu ne putem accepta corpul, această esență poate transmite impulsuri energetice care duc la un sentiment de „acasă” în corpul nostru. Putem dezvolta o conștientizare corporală mai bună, de exemplu: să interpretăm mai bine semnalele corpului nostru și să le folosim pentru sănătatea noastră.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Sunt multe motive din cauza cărora evităm să fim „aici și acum”. De exemplu: sunt sentimente dureroase, pe care preferăm să le suprimăm în loc să le facem față. Cu esența dezvoltăm noi puteri pentru a face față emoțiilor noastre și de a merge pe alte căi. Totodată, această tendință ne poate ajuta, să ne întoarcem la realitate, dacă avem tendința de a visa cu ochii deschiși.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Atunci când evadăm din realitate, forțele noastre mentale sunt dominate de goliciune. Esența Cactusului Aici și Acum ne sprijină energetic pentru a ne concentra din nou puterea de gândire pe un punct și pentru a ne modela viața în mod creativ.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: În mod special, esența este indicată persoanelor transfigurate spiritual. După cum sugerează și numele, esența ne ajută să fim aici și acum cu trupul și cu mintea

Afirmația: Mă percep intens pe mine însumi / însămi, simt forța corpului meu, claritatea minții și iubirea sufletului meu.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,