Shadow Cactus / Cactusul Umbră

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Caralluma russeliana)

Speciile caralluma aparțin familiei suculentelor cu petale mătăsoase. Locația originară este Africa. Așa numitul Cactusul Umbră primește și denumirea de „confesional” sau „floarea muștelor”, formează tulpini de culoare verde deschis fără frunze, similare cu cele ale euforbiaceelor. Florile sale se dezvoltă în grupuri creând o sferă. Culoarea florilor poate varia de la purpuriu închis până la negru și au cinci petale laciniate care cresc din centru.

 

Efectul Esenței: Esență are un efect de eliberare asupra plexului solar. Procesele interioare sunt realizate în mod conștient și, prin urmare, le putem trata în mod pozitiv și ne putem detașa de ele.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența în principal, acționează asupra plexului solar. Problemele din domeniul mental sau emoțional se dezvoltă în această zonă și se pot reflecta în tulburări fizice, care pot fi tratate cu această esență la nivel energetic. Când plexul solar este supraîncărcat de conflicte, răni emoționale profunde, gânduri negative, etc., putem lua esența pentru a restabili armonia. Influența esenței asupra procesului morții ne protejează din punct de vedere energetic, făcând mai ușoară separarea de corpul muribund.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Abilitatea de a ne vedea propriile umbre, de a le accepta și ulterior de a putea lucra asupra lor, este adesea o problemă. Cu esența ne va fi mai ușor să ajungem în mod conștient la umbrele proprii și astfel, vom putea controla procesele interioare.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Dizolvarea umbrelor noastre este un proces de activare a conștiinței de sine, care necesită o predispoziție la experiențe și forță mentală. Esența dezvoltă aceste calități.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența ne ajută să acceptăm mai ușor polaritatea vieții. Problema cea mai dificilă dintre toate este să acceptăm moartea ca precursor al vieții (nu putem exista fără să murim întâi) și să ne redescoperim pe noi înșine în acest ciclu. În acest sens, multiplele „morți mici”, (alergăm continuu) împreună cu conștiințele care ne însoțesc sunt concepute pentru a face un pas înainte oferindu-ne mai multă viață.

Afirmația: Accept moartea și renasc într-o nouă ființă.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,