Inside / Outside Cactus / Cactusul Interior/ Exterior

13.0018.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Pilosocereus pachycladus)

Acest cactus columnar provine din Bahia, Brazilia. Cactusul are șapte pliuri care arată ca antenele și se deschid ca o fântână. Când se deschide, floarea are un aspect foarte frumos, când este închisă arată ca pielea arsă. Floarea se deschide noaptea și esența este făcuta dimineața devreme.

Efectul Esenței: Esența Cactusului Interior/Exterior stimulează prin piele schimbul dintre interior spre exterior. Elimină senzația de limitare, ne permite să învățăm cum să exprimăm și să experimentăm interiorul și exteriorul.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Cu vibrația sa energetică, esența poate contribui la auto- vindecarea diferitelor probleme ale pielii. Prin piele, esența atinge nivelele noastre mai profunde de conștiință și promovează cunoașterea despre ceea ce pielea vrea să ne spună, despre limbajul organelor și ceea ce „radiază” în tăcere „prin exterior” prin piele. Esența este utilă pentru exteriorul distorsionat și pentru armonizarea energetică a bolilor de radiații și daunelor provocate de radiații (arsuri solare). Sprijină mamele ai căror copii au dermatită atopică promovând vindecarea pielii prin dragoste. Stimulează pielea să se detoxifice și să-și armonizeze funcțiile la nivel energetic.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Problemele cutanate pot, pe de o parte, să declanșeze emoții puternice și, pe de altă parte, să apară din cauza emoțiilor puternice, dar suprimate. Aici, esența ne ajută să identificăm cauza reacțiilor cutanate și oferă suport în timpul fazelor de dizolvarea emoțiilor negative.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Probleme- le pielii ne pot afecta totodată și pe plan mental, de exemplu: când „moara gânduri- lor negative” constant ne amintesc de problemele pielii și ne face să credem că prin „această piele” nu se poate realiza nimic altceva în viață. Cu esența vom putea rupe această limitare mentală și vom lucra mental la vindecarea pielii.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența stimulează procesele de conștientizare la toate nivelele. La nivel spiritual esența permite să identificăm și să experimentăm până la ce punct procesele integrate sunt strâns legate cu exteriorul și modul în care cele mai interioare sentimente ale noastre se pot exprima.

Afirmația: Îmi recunosc pielea ca mediator între interior și exterior și îmi găsesc echilibrul.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,