Golden Barrel Cactus / Cactusul Butoiul Galben

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Echinocactus grusoni)

Acest cactus impunător este unul dintre cei mai căutați din această familie de plante. Forma sa seamănă cu un scaun cu vârfuri, motiv pentru care este numit ironic „scaunul soacrei”. Spinii săi sunt puternici și distructivi amintesc de o barbă, există variante care au spinii albi sau roșiatici. Florile sale înfloresc primăvara consecutiv, și sunt foarte atractive prin forma de stea și prin culoarea lor galben intens. Este foarte rezistent, supraviețuiește furtunii și grindinei, perseverează până când situația se îmbunătățește.

Efectul Esenței : Această esență ne ajută atunci când suntem expuși la influențe multiple diferite și factori perturbatori. Ne oferă energia necesară pentru a ne reechilibra. Este potrivită pentru persoanele care ocupă funcții de conducere și au multe contacte exterioare.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Diverse influențe și factori perturbatori ne pot dezechilibra și ne pot face nesiguri și nervoși. Neliniștea interioară se poate manifesta în dezechilibre corporale. Aici, esența ne poate ajuta să ne protejăm și să ne stabilizăm organismul la nivel energetic.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența ne ajută să calmeze furtuna emoțiilor din interiorul nostru și la recentrarea noastră. Primim protecție energetică împotriva influențelor exterioare și așa stăm fermi cu ambele picioare pe podea. De asemenea, vom fi ca stânca din țărmul mării și vom ocupa o funcție de frunte la locul nostru de muncă, vom fi pluta din mijlocul furtunii.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Când suntem expuși la diverși factori perturbatori zilnic, de exemplu: un loc de muncă cu o mulțime de oameni, este adesea dificil să fii centrat mental sau în funcție de situație, să te poți implica din nou într-o relație cu o nouă persoană. În aceste cazuri esența Cactusului Butoiul Auriu ne ajută la construirea protecției proprii față de exterior. De asemenea, în acest proces este mai ușor să recunoaștem dacă există posibile cauze mai profunde, care ne fac sensibili la influențele exterioare.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Când nu ne împrăștiem energia în exteriorul nostru, aceasta ne este disponibilă cu toată puterea personală pentru spiritualitatea noastră. Esența Cactusului Butoiul Auriu ne sprijină oricând este necesar pentru a putea să ne delimităm limitele cu exteriorul și să ne uităm adânc în cele mai profunde niveluri în interiorul nostru și să acționăm din propriul nostru centru.

Afirmația: Sunt în centrul meu și stau ferm/ă cu ambele picioare pe pământ.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,