Aura-Cleaning Cactus / Cactusul Curăţarea Aurei

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Cleistocactus straussi)

Această specie de cactuși cu tulpina în formă de coloană este cea mai atractivă din America de Sud, se găsește în Tarija, în sudul Boliviei. Tulpinile lor puternice pot ajunge până la 2 m înălțime și sunt acoperite complet de puf și spini albi. Contrastul pe care florile tubulare de culoare roșu închis și violet îl creează un contrast interesant peste puful alb. Apar la începutul lunii martie și cresc lateral. În casa sa ancestrală, această specie produce zone întregi de coloane albe vizibile.

Efectul Esenței : Esența Cactusului de Curățarea  Aurei protejează și purifică aura, în special la nivel astral. Este indicată persoanelor al căror câmp energetic este prea permeabil și au probleme în a-și defini limitele.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Această esență funcționează într-o anumită măsură prin „ușa din spate” mental-spirituală și armonizează problemele corporale. Putem fi afectați de diferite energii exterioare și asta se reflectă în corp în diferite moduri. În aceste cazuri, esența Cactusului Curățarea Aurei ne poate acorda ajutorul energetic „purificator” corespunzător.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Emoțiile inexplicabile, schimbările de dispoziție, separarea de cei care au plecat, pot afecta semnificativ corpul emoțional al câmpului nostru energetic. Beneficiind de sprijinul acestui cactus, vom putea distinge emoțiile proprii sau cele care vin din exterior și identificăm și eliminăm absorbția  energiei exterioare. Pe această bază apare un sentiment emoțional protejat, pe care îl putem transmite altora sub formă de iubire.

 

 

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,