Relese Cactus / Cactusul Eliberare

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Ceropegia fusca)

Această plantă cu aspect primitiv are doar tulpini argintii strălucitoare fără a avea frunze și poate ajunge până la 50 – 80 cm înălțime. Crește în Insulele Canare cu tulpini cărnoase însă este foarte greu de găsit. Florile sale mici apar în martie și formează o țeavă întunecată în formă de pâlnie. Extremitatea mai închisă a pâlniei se află în față și este împărțită în cinci foi, care cresc împreună unite în vârf.

Efectul Esenței: Esența Cactusului Eliberare ne ajută să scăpăm de obiceiurile vechi, pe care le considerăm negative. Efectul său este extrem de profund și atinge niveluri inconștiente și de conștiință celulară, înlătură blocajele și sprijină reînnoirea noastră.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Așa cum  silueta acestei plante suculente cu tulpinile sale segmentate ne amintește de coloana vertebrală, esența sa are un mesaj energetic transmis coloanei vertebrale. Acționează asupra coloanei vertebrale oferindu-i energie și trezind la toate nivelurile energia vitală emanată de Prima Chakră și din capătul inferior al coloanei. Ne ajută să rămânem drepți în viață, în ciuda problemelor emoționale, care ne fac să cedăm.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența curge prin noi cu o energie puternică și motrice. Este indicată persoanelor care au trăit experiențe care le-au erodat încrederea în ele însele. Devin stăpânii emoțiilor care amenință că îi „sfâșie” și dezvoltă o nouă încrederea în ei înșiși și o forță interioară.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența ne permite să ne schimbăm părerea și să luăm direcții noi, chiar și atunci când ne confruntăm cu aspecte adânc înrădăcinate în noi înșine. Vom putea dezvolta energia mentală necesară pentru a depăși vechile tipare comportamentale (stiluri de viață fanatice, filozofii, etc.). Astfel, vom fi înzestrați cu forța mentală necesară pentru a persista în orice situație și de a rămâne fermi pentru îndeplinirea obiectivul.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Experiențele intense pe care le avem în timpul meditației pot fi stimulate de această esență. Promovează relaxarea completă și ne pune în contact cu energia care sălășluiește în noi înșine. În special, de această esență pot beneficia cei care se consideră slabi, deoarece vor simți în interior un flux cald de energie și energia vitală autentică, pe care această esență o poate declanșa. Vom putea să identificăm și să eliminăm blocajele spirituale cauzate de noi înșine sau de ceilalți.

Afirmația: Totul curge și mă simt puternic/ă în fluxul vieții.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,