Blueberry Cactus / Cactusul Afină

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Specia geometrizans)

Acest cactus comestibil foarte cunoscut, poate fi găsit adesea pe platoul înalt din Mexic până la Puebla și Oaxaca. Este una dintre cele mai cunoscute specii comestibile. Crescând dintr-un trunchi, se ramifică într-un arbust impunător de aproximativ 2,5 X 2,5 m lățime, are culoare verde închis. În martie, florile sale verzi delicate, radiale, se deschid la vârfurile și laturile cactusului și răspândesc un parfum dulce-zahăr. Fructe- le seamănă cu afinele noastre atât ca aspect, cât și ca gust.

Efectul Esenței : Esența Cactusului Afină ne ajută la învățarea separării și protejării nivelului emoțional. Ne întărește intern astfel, putem să ne bucurăm de potențialul nostru complet și de frumusețea vieții.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Un potențial neexperimentat și bucuria de a trăi suprimată se pot reflecta în multe afecțiuni corporale. Presiunea interioară vastă, poate rezulta dintr-un potențial nerecunoscut sau suprimat, care căuta o cale de evadare în corp. Oprimarea bucuriei de viață se poate reflecta în înfățișarea facială uzată care provoacă riduri profunde. Esența ne ajută să găsim ieșirea din „strada unidirecțională” pentru a ajunge la propria sursă de forță și să iubim viața cu impulsurile sale motivante. În timpul sarcinii, ne ajută la dezvoltarea completă și la acceptarea situației.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Deși, adesea dorim laude și iubire, uneori este dificil să le acceptăm. Aici esența ne ajută să ne deschidem și să ne bucurăm de cuvin- tele pozitive primite de la alții, lăsându-le să aibă o influență pozitivă asupra propriei vieți. Vom putea depăși reproșul față de noi

înșine și nemulțumirea și îi acceptăm pe ceilalți așa cum sunt. Esența ne consolidează capacitatea de a ne diferenția și proteja când ne confruntăm cu negativitate. Chakra Inimii și emoțiile vor rămâne neschimbate.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Descoperirea și folosirea potențialului propriu la fel ca și dorința de a ne bucura de viață, trezesc rezervele energiei noastre mentale. Cu esența dezvoltăm abilitatea de a ne îmbunătăți planificarea, structura și împlinirea potențialului nostru.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Chakra Inimii și a Coroanei se deschid cu esența pentru a permite dezvoltarea unei noi calități a vieții. Ne simțim ființa centrală și o putem exprima prin forța noastră interi- oară.

Afirmația: Îmi accept cu plăcere potențialul și îl exprim. Îmi place această experiență și viața mea.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,