Joyful Opuntia l / Opunţia Veselă I

13.0018.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Opuntia cardiosperma)

Acest cactus este originar din Paraguai și se caracterizează prin secțiunile sale rotunde. Florile sale galbene sau portocalii ne atrag atenția datorită punctului verde mic din centru.

Efectul Esenței: Ne aduce fericire și ne ușurează de stresul mental sever esența Cactusului Opunția Veselă. Ne oferă încredere, siguranță și optimism.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența de Cactus are un efect protector energetic asupra întregului organism și în special, asupra ficatului și al splinei, organelor noastre de detoxificare. Totodată, întărește energetic rinichii și vezica urinară. Aborigenii îl foloseau în timpul nașterii. Aplicată extern esența poate fi combinată cu diferite produse cosmetice pentru a armoniza funcțiile pielii.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: În fazele de stres emoțional puternic, de exemplu: în cazul despărțirii, bolilor, etc., această esență promovează încrederea în viață și trezește un nou țel în viață. Simțim prin intermediul său o vibrație încrezătoare și optimistă, care ne permite să ne privim problemele dintr-o perspectivă diferită și să ne distanțăm de ele.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Prin esență planul nostru mental va fi consolidat cu încredere și optimism. Vom fi capabili să depășim zidurile interioare și să ne redimensionăm viața la nivel mental. Formarea mentală poate fi urmată de implementarea materială.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Această esență lucrează pe Chakra Inimii și pe Chakra Plexului Solar. Prin aceste puncte cruciale vom putea absorbi vibrația bucuriei și a încrederii. Această energie puternică se revarsă, transmite energie spirituală, bucurie și înțelepciune.

Afirmația: Mă eliberez de tristețea mea și privesc viața plină de lumină și iubire. Redescopăr sentimentul de bucurie.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,